NK Osijek je ponosan što je po broju svojih igrača u seniorskom pogonu, poniklih u Gradskom vrtu, prvi među svim klubovima u Europi!

Dječacima koji treniraju u našem prvoligašu privilegija je što su dio nogometne obitelji Bijelo-plavih. Odnosi se to i na one najmlađe članove Kluba, polaznike Otvorene škole koja je započela s radom 1. kolovoza 2016. godine. U međuvremenu je okupila oko 150 dječaka različitih godišta, od kojih su najmanji još uvijek - vrtićarci. 

Najljepše je vidjeti nasmijanu djecu

Treninzi naših najmlađih članova su organizirani dva puta tjedno, a s njima rade treneri Josip Kovačević, Matej Žitnjak, Hrvoje Kurtović, Zdenko Kurtović, Danijel Bogdan, Bojan Sičić, Zvjezdan Vibovec, Vlado Bilić, Ante Bekavac, Vedran Nikšić, Nikša Petrović, Goran Popović, Tihomir Rudež te Dražen Vidović koji je ujedno i glavni koordinator Otvorene škole.

Jako sam zadovoljan i odazivom djece, a posebno njihovom reakcijom. Mogu reći da smo postigli onaj osnovni cilj. Želimo da su oni veseli, da se igraju i zabave, a vidimo radost na njihovim licima. Osim toga, svakim se novim okupljanjem i treningom stvara i razvija privrženost Klubu, a djeca i njihovi roditelji postaju dio naše klupske stvarnosti. Vidimo da se stalno pomiču granice, dolaze nam sve mlađi polaznici, neki su čak 2012.godište! Njima se i mi treneri moramo prilagoditi, ne samo u onoj osnovnoj nogometnoj obuci, nego prvenstveno pedagoški i edukativno. Možda to sve skupa ponekad djeluje kao zabava, ali je činjenica da zahtjeva visoku razinu organiziranosti, rekao je voditelj tehničkog sektora Škole nogometa NK Osijek, Miroslav Žitnjak

Prijave su uvijek moguće

Dakle, poštovani roditelji, omogućite svojim malim nogometašima da se u našoj sredini osjećaju sretno i zadovoljno. Neki među njima sigurno će ostvariti zavidnu karijeru. Baš kao i svi oni brojni hrvatski reprezentativci koji su prve ozbiljnije nogometne korake napravili u Nogometnom klubu Osijek iz kojega su dogurali do hrvatske reprezentacije i europskih klupskih velikana.

Za upis vaše djece u Otvorenu školu NK Osijek prijaviti se možete u bilo koje doba godine. Potrebno je doći u Gradski vrt, javiti se nekome od trenera mlađih kategorija ili pak koordinatoru Draženu Vidoviću. Treninzi su na rasporedu utorkom i četvrtkom u 18 sati.

Članarina i uvjeti

Polaznici Škole nogometa dužni su plaćati članarinu koja pojedinačno iznosi 200 kuna. Članarinu ne moraju plaćati polaznici koji su djeca stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, oni kojima su oba roditelja preminula, djeca zatočenih hrvatskih branitelja kao i djeca čiji roditelji dostave rješenje Centra za socijalni rad. 

Također, od plaćanja mjesečne članarine izuzeti su registrirani igrači kadetske i juniorske kategorije.

Facebook grupa za roditelje

Pravilnik

Uplatnica

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se
Moje članstvo!