NK Osijek je ponosan što je po broju svojih igrača u seniorskom pogonu, poniklih u Gradskom vrtu, prvi među svim klubovima u Europi!

Dječacima koji treniraju u našem prvoligašu privilegija je što su dio nogometne obitelji Bijelo-plavih. Odnosi se to i na one najmlađe članove Kluba, polaznike Otvorene škole koja je započela s radom 1. kolovoza 2016. godine. U međuvremenu je okupila oko 150 dječaka različitih godišta, od kojih su najmanji još uvijek - vrtićarci. 

Najljepše je vidjeti nasmijanu djecu

Treninzi naših najmlađih članova su organizirani dva puta tjedno, a s njima rade educirani treneri na čelu s Draženom Vidovićem, koji je ujedno i glavni koordinator Otvorene škole.

Jako sam zadovoljan i odazivom djece, a posebno njihovom reakcijom. Mogu reći da smo postigli onaj osnovni cilj. Želimo da su oni veseli, da se igraju i zabave, a vidimo radost na njihovim licima. Osim toga, svakim se novim okupljanjem i treningom stvara i razvija privrženost Klubu, a djeca i njihovi roditelji postaju dio naše klupske stvarnosti. Njima se i mi treneri moramo prilagoditi, ne samo u onoj osnovnoj nogometnoj obuci, nego prvenstveno pedagoški i edukativno. Možda to sve skupa ponekad djeluje kao zabava, ali je činjenica da zahtjeva visoku razinu organiziranosti, rekao je voditelj tehničkog sektora Škole nogometa NK Osijek, Miroslav Žitnjak

Prijave su uvijek moguće

Dakle, poštovani roditelji, omogućite svojim malim nogometašima da se u našoj sredini osjećaju sretno i zadovoljno. Neki među njima sigurno će ostvariti zavidnu karijeru. Baš kao i svi oni brojni hrvatski reprezentativci koji su prve ozbiljnije nogometne korake napravili u Nogometnom klubu Osijek iz kojega su dogurali do hrvatske reprezentacije i europskih klupskih velikana.

Za upis vaše djece u Otvorenu školu NK Osijek prijaviti se možete u bilo koje doba godine. Potrebno je doći na stadion Opus Arena, javiti se nekome od trenera mlađih kategorija ili pak koordinatoru Draženu Vidoviću.

Treninzi su na rasporedu utorkom i četvrtkom u 19 sati. Raspored treninga možete potražiti ovdje

Upis u Otvorenu školu nogometa omogućen je za djecu rođenu od 2013. do 2018. godine.

Za potrebe treninga potrebno je doći u sportskoj odjeći i obući.

Iznos članarine je 30,00 € mjesečno koja se plaća isključivo po primitku fakture za prethodni mjesec.

Za sve informacije o Otvorenoj školi nogometa NK Osijeka možete nas kontaktirati putem e-maila skola.nogometa@nk-osijek.hr

 

Facebook grupa za roditelje

Pravilnik

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se