Postani član Nogometnog kluba Osijek i budi dio obitelji koja predstavlja naš Klub i naše boje. Poštovanje, predanost, strast, ambicija i zajedništvo, to je pet vrijednosti koje kao klub potičemo i koje su utkane u ono što svakodnevno živimo.

Članstvo u NK Osijek omogućava navijačima još jedan način za iskazivanje privrženosti Klubu i klupskim bojama, ali i čitav niz pogodnosti poput povlaštenih cijena ulaznica prilikom kupovine pojedinačnih/godišnjih ulaznica, popusta na klupske artikle...

Kako se učlaniti?

 • od ponedjeljka, 1. srpnja 2024. godine online putem www.ulaznice.hr*
 • radno vrijeme Ticket pointa (sjeveroistočni dio stadiona Opus Arena) od 8. srpnja od ponedjeljka do subote od 10 do 18 te nedjeljom isključivo na dan domaće utakmice.
 • na eventima u organizaciji NK Osijek

* svi navijači NK Osijek koji svoju člansku iskaznicu kupe online istu, zajedno s poklonom za članove, moraju preuzeti na Ticket pointu.

 

Učlani se!

BIJELO-PLAVI KLUB

(15+ godina)

To što jesam.

Ekskluzivni poklon dobrodošlice, popusti u Fan shopu i ostale pogodnosti samo za članove NK Osijek.

Saznaj više!

JUNIOR BIJELO-PLAVI KLUB

(1 do 14 godina)

Pripadnost i odrastanje uz klub koji voliš.

Ekskluzivni poklon dobrodošlice, popusti u Fan shopu i ostale pogodnosti samo za članove NK Osijek.

Saznaj više!

MINI BIJELO-PLAVI KLUB

(0 do 1 godine)

Prvi korak je najvažniji.

Ekskluzivni poklon dobrodošlice samo za članove NK Osijek.

Saznaj više!

CIJENA

 • djeca do 1 godine - besplatno (isključivo na Ticket Pointu)
 • djeca od 1 do 14 godina - 10,00 eura
 • 15+ godina - 20,00 eura

PRISTUPNICA

 • postojeći članovi NK Osijek pristupnicu za obnovu članstva mogu preuzeti ovdje.
 • novi članovi NK Osijek pristupnicu za članstvo mogu preuzeti ovdje.
 • pristupnice će biti dostupne i na Ticket pointu te će se moći ispuniti prilikom obnove članstva/učlanjenja u NK Osijek.

DODATNE INFORMACIJE

 • osobno: Ticket point na sjeveroistočnom dijelu stadiona Opus Arena
 • članske iskaznice iz ranijih sezona više ne vrijede
 • e-mail: clanstvo@nk-osijek.hr
 • telefon: +385 99 735 5351
 • Pravilnik o općim uvjetima članstva NK Osijek s.d.d. za sezonu 2024/25. možete pronaći ovdje.

Česta pitanja

Kada i gdje se mogu učlaniti u NK Osijek?

Od 1. srpnja 2024., na internetskoj stranici ulaznice.hr možete obnoviti članstvo za sezonu 2024./2025. Od 8. srpnja 2024. članstvo možete obnoviti na Ticket pointu koji se nalazi na sjeveroistoku stadiona Opus Arena. (Radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati osim ako nije drugačije navedeno na službenim internetskim stranicama Kluba www.nk-osijek.hr).

Što za mene kao člana NK Osijek predstavlja članska iskaznica?

Članstvo u NK Osijek znači biti dio obitelji koja predstavlja naš Klub i naše boje. Članstvo u NK Osijek omogućava navijačima povlaštene cijene ulaznica prilikom kupovine pojedinačnih/godišnjih ulaznica i niz drugih pogodnosti kao što su povlaštene cijene na određene promo artikle te poklon pri učlanjenju. Sve pogodnosti koje uključuje članstvo u NK Osijek možete pronaći na službenoj stranici Kluba www.nk-osijek.hr.

Koliko se naplaćuje članstvo u NK Osijeku?

 • Odrasla osoba: 20,00 eura

 • Djeca od 1 do 15 godina: 10,00 eura

Plaćaju li djeca do 1 godine starosti članstvo u NK Osijek?

Djeca do navršene 1 godine starosti ne plaćaju članstvo u NK Osijek, no pogodnosti članske iskaznice u tom slučaju ne mogu koristiti.

Kada mogu fizički preuzeti člansku iskaznicu ako sam popunio online pristupnicu?

Svoju člansku iskaznicu možete preuzeti na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena u vrijeme radnog vremena 48 sati nakon ispunjene prijave.

Imam člansku iskaznicu NK Osijeka na kojoj piše godina/sezona različita od tekuće, ostvarujem li i s njom pogodnosti kao član NK Osijek?

Članstvo se odnosi na natjecateljsku sezonu te je potrebno isto i obnavljati prilikom svake sezone. Član NK Osijek možete postati na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena, na eventima u organizaciji NK Osijek i online na www.ulaznice.hr. Ako se učlanjujete online, Vašu novu člansku iskaznicu moći ćete preuzeti 48 sati nakon ispunjene online prijave na prodajnim mjestima stadiona Opus Arena u vrijeme radnog vremena.

Kako funkcionira ušteda koju ostvarujem?

 • Prilikom kupovine godišnjih ulaznica ili pojedinačnih ulaznica, promo artikala NK Osijek, uz predočenje važeće članske iskaznice NK Osijek popust ostvarujete na licu mjesta (blagajni).

 • Ako je članski popust iskorišten na kupovinu godišnje ulaznice, isti se ne može iskoristiti na naknadnu kupovinu pojedinačnih ulaznica.

Može li druga osoba iskoristiti popust na moju člansku iskaznicu?

Članski popusti isključivo su vezani za vlasnika članske iskaznice te nisu prenosivi na druge osobe koje člansku iskaznicu NK Osijek ne posjeduju.

Mogu li učlaniti nekog tko nije fizički prisutan?

Da, ako imate osobnu iskaznicu ili presliku iste te pravilno popunjenu pristupnicu za osobu koju učlanjujete.

Što mi je sve potrebno za učlanjenje?

Za učlanjenje u NK Osijek potrebna je pravilno ispunjena i potpisana pristupnica koja sadrži privolu za obradu podataka i osobni dokument.

Koliko traje članstvo u NK Osijek?

Članstvo u klubu vezano je uz jednu natjecateljsku sezonu te traje od početka do kraja sezone i potrebno ga je obnavljati na godišnjoj bazi kako biste i dalje ostvarivali popuste i pogodnosti. 

Gdje mogu poslati upit ako mi treba pomoć s korištenjem kartice ili ako mi je nešto nejasno?

Vaše upite možete poslati emailom na adresu clanstvo@nk-osijek.hr.

Izgubio/la sam člansku iskaznicu, što mi je činiti?

U slučaju gubitka članske iskaznice, Korisnik koji je izgubio člansku iskaznicu, prijavljuje isto na e-mail adresu clanstvo@nk-osijek.hr. Po obavijesti o gubitku kartice ista se automatski poništava. Na zahtjev vlasnika izdaje se nova članska iskaznica. Trošak nove iskaznice snosi Korisnik članske iskaznice. Naknada za izradu nove iskaznice iznosi 3,00 eura.

Mogu li se učlaniti u klub tijekom pretprodaje, iako nisam bio/la član NK Osijek prošle sezone?

Da, učlaniti se može svaka fizička osoba neovisno o tome je li već bila član NK Osijek. Učlaniti se možete na blagajnama NK Osijek, te online na www.ulaznice.hr. U slučaju da želite kupiti i godišnju ulaznicu, a niste ju posjedovali u sezoni 2023./2024., za Vas će to biti moguće nakon zaštićene prodaje koja završava 18. srpnja 2024.

Učlanio/la sam se online. Na koji način ću dobiti člansku iskaznicu i poklon za učlanjenje?

Člansku iskaznicu i poklon za učlanjenje možete podići osobnim dolaskom na naše blagajne uz predočenje potvrde o kupnji članske iskaznice.

Možete li mi poslati člansku iskaznicu i poklon za učlanjenje na kućnu adresu?

Člansku iskaznicu i poklon Vam možemo poslati na kućnu adresu ako je ista izvan Osječko-baranjske županije. Zahtjev za slanje članske iskaznice i poklona učlanjenja možete podnijeti pismenim putem na clanstvo@nk-osijek.hr.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se