“Osijek dišemo, povijest pišemo” - napokon i s navijačima na tribinama!

Godišnja ulaznica uključuje:

  • sve domaće utakmice NK Osijek u HT Prvoj ligi u sezoni 2021/22. (18 utakmica)
  • utakmice Hrvatskog nogometnog kupa kojima je domaćin NK Osijek (osim finala)
  • sve utakmice Osijeka II u Drugoj HNL (na tribini Zapad)

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. 

NK Osijek je odlučio iskoristiti iznimku koju omogućava članak 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, a prema kojoj se sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu. Izuzetak su djeca do 12 godina kojima za ulazak na stadion nije potrebna EU digitalna COVID potvrda ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji istu posjeduju. 

Cijene godišnjih i pojedinačnih ulaznica za utakmice HT Prve lige u sezoni 2021/22:

 

  • u slučaju ograničenja broja gledatelja na stadionu uslijed epidemioloških mjera ili drugih razloga, vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prioriteta dolaska na stadion
  • u slučaju plasmana NK Osijek u daljnje faze natjecanja UEFA Europa konferencijske lige, vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa ulaznica (zbog posebnih mjera UEFA-inog Return to play protokola ne možemo osigurati da će pretplatnici moći kupiti ulaznicu za mjesto koje su osigurali kupovinom godišnje ulaznice)
  • u slučaju da zbog epidemioloških odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite bude zabranjeno prisustvo publike na domaćim utakmicama, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koje će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica.

 

PRODAJNA MJESTA

  • Online na ulaznice.hr* (dostupno od ponedjeljka 12. srpnja)

*ulaznice kupljene online moraju se podići na portirnici stadiona Gradski vrt

 

Svaki vlasnik godišnje ili pojedinačne ulaznice, prilikom ulaska na stadion morat će, sukladno Članku 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama, predočiti EU digitalnu COVID potvrdu u tiskanom ili digitalnom obliku i osobni dokument koji potvrđuje da je vlasnik iste. Posjedovanje EU digitalne COVID putovnice nije uvjet za kupovinu godišnje ulaznice, ali je trenutno uvjet za ulazak na stadion.

Jedna osoba može kupiti najviše pet (5) godišnjih ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu.

 

Sve informacije vezane za EU digitalne COVID potvrde mogu se pronaći na stranicama EU digitalna COVID potvrda.

Odgovori na često postavljena pitanja vezana za EU digitalnu COVID potvrdu možete pronaći ovdje.

Sve informacije vezane uz provođenje PCR i antigenskih testova možete pronaći ovdje.

Uvjeti prodaje i korištenja ulaznica i godišnjih ulaznica NK Osijek za sezonu 2021/22. možete pronaći ovdje.

Sve dodatne informacije i upiti mogu se dobiti na tickets@nk-osijek.hr, a za sve eventualne promjene javnost ćemo informirati putem službene NK Osijek web stranice.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se