Na put nije krenuo bolesni Lulić koji bi se suigračima trebao priključiti u ponedjeljak.

Nogometaši Osijeka u četvrtak ujutro krenuli su put Međugorja u Hercegovini, gdje će odraditi uvodni dio priprema za nastavak sezone. U klupskom autobusu našao se 21 osječki prvotimac, među kojima su i trojica vratara.

Dakle, u novu su pripremnu bazu otputovali: Zvonimir Mikulić, Marko Malenica, Borna Žitnjak, Danijel Lončar, Benedik Mioč, Ivica Džolan, Gabrijel Boban, Aljoša Vojnović, Muzafer Ejupi, Josip Špoljarić, Luka Marin, Mislav Leko, Zoran Lesjak, Mile Škorić, Domagoj Pušić, Alen Grgić, Milovan Petrovikj, Dmytro Lopa, Andrej Lukić, Josip Knežević i Andrej Šimunec. Njima će bi se u ponedjeljak trebao priključiti i trenutno bolesni Karlo Lulić.

U stručnom stožeru su: Zoran Zekić, Ronald Grnja, Mario Kuić, Ivo Smoje, Domagoj Malovan, Marin Vučko, fizioterapeuti Milan Marković i Frano Dušić te ekonom Željko Vincek. Uz momčad će biti i tehnički direktor Hrvoje Barišić i sportski direktor Alen Petrović, a neizostavni član osječke ekspedicije je, dakako, i stalni vozač Bijelo-plavih Denis Hodić.

Traži se protivnik za 21. siječnja

Osječani će u Međugorju, kako je planirano, ostati do 22. siječnja, bit će smješteni u Sportskom centru Circle International, a predviđeno je da imaju i dvije provjere. Prva je na rasporedu iduće srijede kada će naši prvotimci međusobno odmjeriti snage, dok se za subotu, 21. siječnja, još traži odgovarajući protivnik.

Inače, plan povratka u Osijek podložan je korekciji, u slučaju da vremenske prilike u Slavoniji budu izrazito nepovoljne za treniranje u Gradskom vrtu. U tom slučaju Osječani bi za još pokoji dan produžili svoj boravak u Hercegovini.