Osječani se u SC Circle International osjećaju kao kod kuće te imaju sve što im je potrebno za kvalitetan rad.

I četvrti dan priprema osječkih nogometaša u Međugorju bio je u znaku sunčanog i ugodnog vremena. Kako je bila nedjelja, igrači i stožer su prijepodne iskoristili za odlazak na svetu misu, što je već postala tradicija tijekom boravka našeg prvoligaša na zimskim pripremama našeg prvoligaša u njihovoj hercegovačkoj bazi.

Kasnije, tijekom dana, provodilo se po grupama FMS (stabilnost i mobilnost zglobova) testiranje igrača. Na temelju rezultata iz tih 13 testova izrađuje se korektivni plan i program za svakoga igrača individualno, što je temelj prevencije ozljeda.

Priključio se i Karlo Lulić

Tijekom nedjelje, Bijelo-plavima se priključio i Karlo Lulić koji je odležao virozu i stigao u Međugorje pun radnoga elana. A virozu će uskoro pobijediti i naš prvi strijelac Muzafer Ejupi, pa i njega vrlo brzo očekujemo u punom pogonu.

Svi ostali su spremni za naporan tjedan koji ih očekuje i zahtjeve koje će pred njih postaviti trener Zoran Zekić sa svojim stožerom.

Dogovorena je i prva prijateljska utakmica. U srijedu, 18. siječnja,  momčad Osijeka odmjerit će snage s BIH drugoligašem (3. stupanj natjecanja) HNK Brotnjo iz Čitluka. Utakmicu će biti odigrana na "domaćem" terenu međugorskoga sportskoga centra Cirlcle International. Domaćem,  stoga  što se Osječani tamo osjećaju kao kod kuće!

Vrhunski uvjeti za rad, komforan i udoban smještaj, odlična hrana i nadasve ljubazno osoblje - svakodnevno našoj nogometnoj ekspediciji potvrđuju da je dolazak u Međugorje bio pun pogodak! A ako se po jutru dan poznaje....