Osječani su čak 11 puta pogađali mrežu momčadi HNK Brotnjo, uz još brojne prigode koje su stvorili. 

Naš je prvoligaš u srijedu odigrao svoj prvi pripremni susret u ovoj godini. Protivnik je bila momčad HNK Brotnjo iz Čitluka koja se natječe u drugoj ligi BIH, što je treći stupanj natjecanja u susjednoj državi, a vodi je bivši prvotimac Bijelo-plavih Nikola Juričić.

Na dobro pripremljenom glavnom terenu Sportskoga centra u Međugorju odigrana je "jednosmjerna" utakmica koja je završila pobjedom Osijeka s visokih 11-0!. Dvostruki strijelci bili su Vojnović i Špoljarić, dok su po jedan pogodak postigli Boban, Lukić, Pušić, Lopa, Škorić, Knežević i Lulić. 

Angažiran i učinkovit pristup

Vrijedi spomenuti kako su svi igrači koji su nastupili (na poštedi su bili Ejupi i Lesjak, koji su svoje treninge odradili u teretani) ozbiljno shvatili ovu provjeru te su zaigrali maksimalno angažirano.

Stoga je Osijek očekivano dominirao od prve do posljednje minute, uz vrlo učinkovitu završnicu. To je rezultiralo visokom pobjedom Zekićevih izabranika i mnoštvom izrađenih prilika za golove.

Dogovoreno je odigravanje još jedne kontrolne utakmice i to za predstojeću subotu, 21. siječnja kada će Bijelo-plavi gostovati u Opuzenu, gdje će odmjeriti snage s Neretvance koji se natječe u Trećoj HNL Jug. I još jedna informacija za kraj ovoga izvješća.

Zbog loših vremenskih uvjeta u Osijeku, u našem su prvoligašu odlučili produžiti boravak u Međugorju za još tri dana. To znači da je planirani povratak u grad na Dravi sada pomaknut za srijedu, 25. siječnja.