Nakon nekoliko dana odmora, u Hercegovinu su doputovali reprezentativci Barišić, Perošević, Matas i Barać. 

U petak je Osječane u Međugorju ponovno obasjalo sunce, pa su i uvjeti za rad vrlo dobri za ovo doba godine. Temperatura je u Hercegovini stalno iznad nule, pa i desetak stupnjeva, tereni su savršeno pripremljeni, a uz udoban smještaj, ljubazno osoblje Sportskoga centra i odličnu hranu, igračima i stručnom stožer to je dodatni motiv za kvalitetan rad!

Trener Zoran Zekić je nastavio sa žestokim dvostrukim programom. Prijepodne se radilo na tehničko-taktičkim elementima kroz pomoćne igre i razvoj specifične nogometne izdržljivosti, dok je u poslijedpodnevnim satima rad bio fokusiran na na tehniku i taktiku, poglavito u specifičnom i situacijskom djelovanju momčadi, a ponovno se igralo na dva gola.

Kako smo i najavljivali, suigračima su se priključili i "Kinezi". Borna Barišić, Antonio Perošević, Nikola Matas i Mateo Barać vratili su se s reprezentativnoga okupljanja, tako da je popodnevni trening odradio kompletan igrački kadar od 26 bijelo-plavih uzdanica.

Grnja je Zekićeva „desna ruka“

Pomoćni trener Ronald Grnja, izdanak poznate osječke nogometne „loze“, ima bitnu ulogu u Zekićevom stožeru.  Nekadašnjeg kapetana koji je za Osijek ubilježio čak 198 nastupa, u igri je krasila inteligencija kao i polivalentnost.

Što se, pak, tiče njegova angažmana nakon svršetka igračke karijere, trener je s najdužim stažom u statusu pomoćnika. „Roni“ je sa Zekićem od prvoga dana njegova dolaska u Gradski vrt i veliki mu je oslonac u radu. Igračke vrline je prenio i na trenerski posao. Uz sve to posjeduje i najvišu licencu struke, a krasi ga iznimno poznavanje nogometne igre i problematike.

Neki će reći da kao igrač nije do kraja pokazao svoje znanje i da je ostao "vječni" talenat. No, zato smo sigurni da će kao trener nadoknaditi sve ono što, možda, nije ostvario dok je nosio dres našeg prvoligaša, jedno vrijeme i s kapetanskom vrpcom.