Osijek je domaćeg trećeligaša pobijedio sa 6:0, uz još brojne prigode i pogođene vratnice...

Nogometaši Osijeka odigrali su drugu pripremnu utakmicu, ovaj puta u gostima kod hrvatskog trećeligaša Neretvanca u Opuzenu, momčadi koja je prvi dio sezone završila na visokom, trećem mjestu u skupini Jug.

Bijelo-plavi su i ovaj puta bili vrlo učinkoviti i efikasni i svoga su domaćina svladali s uvjerljivih 6:0. Strijelci su bili Škorić u 9., Ejupi u 28., Perošević u 47., Knežević u 60. i 76. i Perošević iz jedanaesterca u 86. minuti. 

Moglo je biti i uvjerljivije...

Osječani su opet djelovali raspoloženo, stvorili su veliki broj prilika, a uz postignute pogotke, još su u tri navrata pogađali okvir vratiju preko Peroševića, Leke i Lulića.

Golovi su bili plod lijepih akcija i vrlo preciznih udaraca, poput onog Škorićevog s ruba kaznenog prostora i drugog Kneževićevog, kada je pogodio rašlje nakon povratne lopte Lončara.

U prvom poluvremenu trener Zekić je na teren poslao sljedeću jedanaestoricu: Mikulić, Pušić, Barać, Lukić, Marin, Mioč, Vojnović, Škorić, Lopa, Grgić i Ejupi. U nastavku je na travnjaku bila nova momčad: Malenica, Matas, Džolan, Šimunec (Lončar), Leko, Petrovikj, Lulić, Knežević, Špoljarić, Boban i Perošević.

Na kraju, iz osječkog prvoligaša zahvaljuju svom domaćinu na gostoprimstvu i fer i korektnoj igri.