Odlazeći iz našeg Kazališta svi su gosti pohvalili odlično pripremljen rođendanski program.

Puno je aktera bilo na sceni u Hrvatskom narodnom kazalištu, tijekom svečanosti obilježavanja 70.rođendana našeg prvoligaša. I svi su zaslužili da ih spomenemo jer su našu proslavu učinili posebnom, što su bili komentari svih onih koji su pohodili HNK.

Himnu je otpjevala, ujedno i odsvirala na gitari, mlada osječka kantautorica Mia Dimšić, a vidjeli smo i čuli najbolji svjetski zbor u protekloj godini, naše Brevis(ice) pod dirigentskom palicom Antoanete Radočaj i uz klavirsku pratnju Davora Dedića. Svoje su nam umijeće pokazali grafiter Petar iz Kohorte, breakdanceri iz  PSS Crew, a veliki je pljesak zaslužio i mali gimnastičar „od gume“ Adrijan Antolović iz GK Osijek-Žito. Uživali smo i u nastupima Plesnog kluba Fenix, Hrvatskog pjevačkog društva Lipa koje nam je otpjevalo i službenu klupsku himnu „Grad na Dravi, danas slavi“, kao i u umijeću baratanja loptom mladića iz ekipe Freestyle Budimpešta.

Uključili se i glumci našeg HNK-a

Svoj su pečat dali i glumci našeg HNK-a Vladimir Tintor, Jasna Odorčić, Aleksandar Bogdanović i Aljoša Čepl, studenti Umjetničke akademije, budući glumci i lutkari, plesačice iz PS Shine, cheerlidersice iz Midala i No Jazz band. Naravno, vidjeli smo na sceni i brojne mlade nogometaše Osijeka koji doslovno simboliziraju našu budućnost, a scenografija i glazbena kulisa također zaslužuju isključivo pohvale.

Još jednom ćemo zahvaliti našoj poznatoj glumici koju često viđamo ne samo u našem Kazalištu nego i u poznatim TV serijama, Sandri Lončarić-Tankosić koja je  ovaj puta imala ulogu voditeljice programa. Spomenuli smo kako režiju potpisuje Petra Blašković, a zasluge za organizaciju i osmišljavanje programa pripadaju kreativnom marketingu Nogometnog kluba Osijek.