U osam odigranih susreta, naše su momčadi Škole nogometa ostvarile sedam uvjerljivih pobjeda.

Kao i svakoga tjedna, donosimo vam pregled rezultata naših mlađih kategorija od prošloga vikenda. U borbi za bodove igrali su jedino Juniori koji su na domaćem terenu, u okviru 13. kola, poraženi od zagrebačke Lokomotive rezultatom 0:1.

U svim ostalim utakmicama, Bijelo-plavi su ostvarili uvjerljive pobjede, a riječ je o sedam prijateljskih ogleda. Kadeti su bili bolji od LIO-a s 3:0 (Brezinšak, Šikić i Zekan), Pioniri II su svladali Dardu sa 7:1 (Bungić, Ajduković, Mendeš, Polić, Gradinac, Živanović i Kuprešak), dok su Mlađi pioniri II  nadigrali Vukovar sa 7:0 (Barišić, Budiša, Mažar, Petrović, Trbojević, Pavličić i Vrbanac.)

Pregršt golova u prijateljskim ogledima

S vršnjacima iz Darde igrali su naši Početnici i slavili rezultatom 7:2 (Živković i Koenig po 2, Oross, Lukadinović i autogol protivnika), a Početnici II su svladali Cibaliju s 5:1 (Barić 2, Grgić, Tomić i Vučemilović-Šimunović). Najuvjerljiviji su proteklih dana bili Predpočetnici 2008 koji su deklasirali Slavonac s vrlo visokih 16:0 (Božić i Gagulić po 3, Bertić, Kralj i Mrkonjić po 2, Perković, Ižaković, Benaković i Korman po 1).

Za kraj smo ostavili Predpočetnike 2009 i njihovu pobjedu nad Vinkovcima od 8:0 (Kurtović  i Sabo po 2, Ivanković, Skeledžija, Posavec i Ljubojević po 1).