Nakon (relativno) uspješnog gostovanja u Zaprešiću, pioniri i kadeti NK Osijeka u Gradskom vrtu će dočekati vršnjake iz Zadra, u susretima koji su na rasporedu u nedjelju. Ostale kategorije će pokušati iskoristiti posljednji pripremni tjedan, prije nego i njima krenu prvenstvena natjecanja.

Raspored susreta danas (utorak) će otvoriti mlađi pioniri koji će se, u 20 sati, sastati s Grafičarom, nakon što su prošli tjedan odradili gostovanje u Pečuhu. U srijedi je na rasporedu trostruki program, a prvi će na teren Kadeti II, i to u 15 sati i 30 minuta, a gostuje momčad NAŠK-a iz Našica. U 18:15 Pioniri II igraju protiv ŽNK Osijeka, a u 20 sati nastupaju juniori, protiv seniorskog sastava NK Mece.

Vikend program započinje u subotu, susretom u 15 sati, između Pionira II i ŠNK Baranja-Belje.

Prvenstvene obaveze nastavljaju kadeti i pioniri. Nakon gostovanja u Zaprešiću, u Osijeku će se suprotstaviti momčadi Zadra. Gosti su na ljestvici pionira na četvrtom mjestu, s dva boda više od petoplasiranih igrača Osijeka, dok su u kadetskom susretu bijelo-plavi ipak favorit. Zadar se nalazi na 13. mjestu, sa 12 bodova manje od četvrtog Osijeka.

Susreti počinju u 10 (Pioniri) odnosno 11 sati i 45 minuta (kadeti). Svi susreti igraju se na pomoćnom terenu kompleksa Gradski vrt.