Juniori Osijeka ponovno su se vratili na pobjedničke puteve, barem što se tiče pripremnih susreta te su slavili nad dvjeme seniorskim momčadima. Predpočetnici su se vrlo dobro predstavili na jakom turniru u Požegi, a odrađeno je i jedno gostovanje u Pečuhu.

Juniori NK Osijeka sve bolje izgledaju pred nastavak prvenstvenog natjecanja, gdje bi trebali voditi žestoku borbu s Cibalijom za prvom mjesto. Ovaj puta su savladane dvije seniorske momčadi. Prvo je u srijedu, u Gradskom vrtu, gostovao BSK iz Bijelog Brda, a za pobjedu je bio dovoljan jedan pogodak, kojeg je postigao Klepać. 

Novi nastup juniora dogodio se u subotu, kad su se sastali s Jurjevcem, a tu su bili malo efikasniji. Mrežu gostiju zatresli su četiri puta, odnosno dva puta Salapić i jednom Klepać, a posebno vrijedi spomenuti fantastična pogodak iz daljine kapetana Lovre Anića. Kadeti II su također imali zanimljiv ispit, a suprotstavili su im se juniori Višnjevca. Na kraju je ostvarena lijepa pobjeda, rezultatom 3:1.

Mlađi pioniri (2003. godište) i Pioniri II (2002. godište) gostovali su u Pečuhu dok PMFC-a, a ostvarena je jedna pobjeda i jedan poraz. Pobjedu su upisali momci 2003. godišta. Bilo je 2:0, a oba pogotka postigao je Andrija Gradinac. Njihovi godinu dana stariji kolege nisu bili toliko uspješni. Gubili su 2:0, da bi za krajnjih 2:1 pogodio Boris Galušić.

Za kraj svakako vrijedi spomenuti predpočetnike (2006. godište) koji su pod vodstvo Maria Kuića i Nikše Petrovića, gostovali na turniru u Požegi. Nakon prolaska skupine, u četvrtfinalu su eliminirali favorizirani Dinamo, no u euforiji te pobjede ipak nisu mogli više te su svoje natjecanje završili na sjajnom četvrtom mjestu.