Otvorena škola NK Osijeka nastavlja s praksom dovođenja gostiju, a danas je red pao na dva prvotimca seniorske momčadi. To su Antonio Perošević i Marin Glavaš. Škola i dalje svakodnevno prima nove polaznike.

Na današnjem druženju u dvorani Gradski vrt pojavim će se Antonio Perošević i Marin Glavaš. Obojica su prvotimci seniorske momčadi, a Perošević se posebno iskazao prekrasnim pogotkom protiv Splita. Marin Glavaš se, s druge strane, može pohvaliti da je već dva puta ove sezone zatresao mrežu splitskog Hajduka. Polaznici će imati puno zanimljivih pitanja, a Antonio i Marin će ih sigurno naučiti i poneki potez s velikih terena.

Ovim se nastavlja praksa dovođenja gostiju na tjednoj bazi, nakon što su do sad sudjelovali Ivo Smoje, Ivica Polih-Ita, Violeta Baban, Maja Joščak, Hrvoje Kurtović i Tomislav Šorša. 

Treninzi se još uvijek održavaju u dvorani Gradski vrt, utorkom i četvrtkom od 19 sati. Dolaskom toplijeg vremena sve bi se trebalo preseliti na terene kompleksa Gradski vrt. Treninge vode iskusni stručnjaci Mario Kuić i Zdenko Kurtović, a pomažu im Filip Šušnjara i Nikša Petrović. Tamo je konstantno prisutan i voditelj škole nogometa Miroslav Žitnjak.

Otvorena škola svakodnevno prima i nove polaznike, koji mogu doći u dvoranu u terminu održavanja ili se javiti na broj telefona 031 570 300. Mjesečna članarina iznosi 200 kn.

U nastavku možete pogledati kako su izgledali prethodni susreti u otvorenoj školi.