Juniori su nam odigrali iznimno zanimljivu i krajnje neizvjesnu utakmicu Prve HNL s Cibalijom u Vinkovcima. 

Najdramatičniju utakmicu proteklog vikenda odigrali su Juniori našeg prvoligaša u borbi za bodove u HNL-u. Osječani su gostovali kod najbližeg konkurenta, vinkovačke Cibalije, koja je slavila s 3:2. Vodio je domaćin s 2:0, Osijek je potom prvo smanjio golom Barukčića, potom i izjednačio preko Ikića koji je bio strijelac u prvoj minuti sudačke nadoknade, ali to ipak nije bio konačan rezultat ovog slavonskog derbija. U svom posljednjem napadu Vinkovčani su uspjeli stići do još jednog, pobjedonosnog pogotka.

Juniori II igrali su protiv NAŠK-a u Prvoj KLM i slavili sa 8:0 (Crnčan i Jakić po 2, Damjanović, Dješka, Glavota i Stojanac po 1).

Dvostruko veću pobjedu ostvarili su Kadeti II koji su Našičane svladali čak sa 16:0 (Dominiković i Vinogradac po 3, Kotarski, Stupar i Mendeš po 2, Babić, Čuljak, Batinić i Novoselić po 1). 

Ukupno 28 golova protiv Slavonca!

Slavonac iz Tenje nije mogao ravnopravno parirati našim Pionirima III koji su ostvarili visoku pobjedu rezultatom 15:0 (Brdar i Marodi po 3, Conjar i Polanec po 2, Babić, Bungić, Jurić, Nešić i Pavić po 1). S mladim su Tenjcima igrali i Mlađi pioniri II i također uvjerljivo pobijedili s 13:0 (Barišić, Čolić, Damjanović, Trbojević i Pavličić po 2, Herceg, Vrbanac i Budiša po 1.)

Podsjećamo na kraju da je pet naših mlađih kategorija igralo od četvrtka do subote na međunarodnom turniru „Prvi koraci 2017“ u Splitu. Najviše uspjeha imali su učenici Vedrana Nikšića (godište 2004.) i Ante Bekavca (2005.) koji su osvojili treće mjesto, dok su nam ostale momčadi eliminirane u četvrtfinalu.