Napadač Bijelo-plavih ističe kako su on i njegovi suigrači spremni „baciti se na glavu“ za još jednu domaću pobjedu.

Osječani su odradili posljednji trening uoči derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju od 17 sati u Gradskom vrtu. Bez obzira na probleme s ozljedama i kartonima nekih prvotimaca, osječki nogometaši vjeruju da mogu i osmi puta zaredom slaviti pred svojim navijačima. Optimist je i napadač Gabrijel Boban: 

Ostaju nam još te dvije utakmice i moramo dati sve od sebe da ih odigramo najbolje što možemo. S Dinamom je oproštaj od domaće publike za ovu sezonu, a navijači zaslužuju da pružimo maksimum jer su nas zdužno bodrili od početka Prvenstva. Mislim da smo i mi kao momčad zavrijedili da u samom finišu budemo uspješni  i završimo na tom trećem mjestu kojemu se nadamo. Zato ćemo se, kako se to obično kaže, baciti na glavu da pobijedimo Dinama, a onda na kraju i Split. 

Pokazati se u pravom izdanju

Boban ne razmišlja o tomu koliko su bodovi potrebni i nedjeljnom protivniku u Gradskom vrtu koji još uvijek gaji nekakvu, doduše slabašnu nadu da bi mogao obraniti titulu:

Ne treba se opterećivati s Rijekom i Dinamom, moramo misliti samo na sebe, kako smo to i do sada činili. Vjerujem da ćemo se pokazati u pravom izdanju i pobijediti aktualnog prvaka. Što se njih tiče, najveći je to klub u Hrvatskoj, tko god bude nastupio u njihovim redovima sigurno će nastojati ostaviti što bolji dojam. Ipak, vjerujem da ćemo mi biti ti koji će diktirati igru i tempo te na kraju slaviti. Osobno bih volio zaključiti sezonu pogotkom, iako je to, naravno, manje bitno u odnosu na tri osvojena boda kojima težimo, poručio je Boban.