Steinbrucknerovi učenici u finalu su poraženi od vršnjaka iz beogradske Crvene zvezde.

Kadeti osječkog nogometnog prvoligaša osvojili su drugo mjesto u finalu „Turnira prijateljstva“, održanom u Bijeljini, u susjednoj Bosni i Hercegovini. Mladi su Osječani u finalu poraženi od beogradske Crvene zvezde sa 4:0, a protivniku su čestitali na zasluženom trijumfu. Naime, pobjednička je momčad na ovom natjecanju postigla čak 15 pogodaka, a nije primila niti jedan, tako da je zaista bila dominantna.

Učenici Tomislava Steinbrucknera su ostvarili uspjeh i samim ulaskom u finale ovog jakog međunarodnog turnira koji je okupio kadetske momčadi iz BiH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije.

Finale pred punim tribinama

Dovoljno je spomenuti da su iza Bijelo-plavih ostali Dinamo, Rijeka, Partizan, Sarajevo, Željezničar, Vardar, Budućnost, Vojvodina... Turnir je odlično organiziran, a tribine stadiona „Etno selo Stanišići“ bile su pune, što će također ostati u sjećanju našim mladim nogometašima.

Za Osijek su u finalu igrali: Dubrović, Keć, Čajo, Večerić, Joščak, Kuzminski, Kraljević, Pudić, Bognar, Branšteter i Kuprešak, a pričuve su bili Glibota, Novoselić, Jozić, Mirković, Janček, Grubišić i Stojčević.