Osijek je svladao županijskog ligaša Omladinca s 9:0, a s tri pogotka najefikasniji je bio Boban. 

Prvu utakmicu otkako borave na pripremama u Sloveniji nogometaši Osijeka odigrali su u – Hrvatskoj. Naime, Osječani su na poziv županijskog ligaša Omladinca došli na proslavu 70. obljetnice njihova kluba, a inicijator ovoga gostovanja u Međimurju bio je iskusni prvotimac Bijelo-plavih Zoran Lesjak koji je inače iz Mačkovca. Svojim je sumještanima poklonio vrlo lijepu garnituru dresova u kojima su zaigrali protiv osječkog prvoligaša.

Osijek je postigao devet golova, s druge strane nije primio niti jedan, a najučinkovitiji je bio trostruki strijelac Boban. Po jednom su mrežu domaćina zatresli Lopa, Ejupi, Bočkaj, Ikić i Petrovikj dok je netko od igrača Omladinca prevario vlastitog vratara, ali nismo previše istraživali o kojem je pojedincu riječ... 

Zebec čestitao Zekiću

Za Osijek su u prvom poluvremenu igrali: Malenica, Lukić, Lesjak (od 10. Ivić), Šorša, Barišić, Mioč, Bočkaj, Grgić, Lopa, Boban i Ejupi.

U nastavku su istrčali: Barešić, Šimunec, Barać, Lončar, Marin, Pušić, Mudražija, Lišnić, Petrovikj, R. Mišković i Ikić.

Ljubitelji nogometa u Mačkovcu Osječane su dočekali prijateljski i gostoljubivo, čestitavši im na odličnim rezultatima iz prošle sezone te nam poželjevši, prije svega, puno sreće u predstojećim europskim utakmicama.  Posebnu srdačnu dobrodošlicu imao je, dakako, Zoran Lesjak s kojim se Mačkovčani ponose jer imaju svoga predstavnika u HNL-u koji ih je ugodno iznenadio već spomenutom donacijom. Stoga je i zaradio prave ovacije iz publike. Zanimljivost ovog prijateljskog dvoboja je i u tome što je na klupi Omladinca Branko Zebec, imenjak i prezimenjak nekad proslavljenog hrvatskog nogometaša i priznatog stručnjaka. Eto, da i to spomenemo, neka se zna, da je Zebec čestitao i stisnuo ruku Zoranu Zekiću.