Dočekala nas je lagana kišica, a potom sunce i temperatura od 15-ak Celzijevih stupnjeva. 

Nogometaši Osijeka doputovali su u Andoru La Vellu gdje ih je prvo dočekala lagana kišica, a potom je između oblaka „provirilo“ i sunce uz temperaturu od 15-ak Celzijevih stupnjeva. Dakle, baš onako, kako su to i najavljivale prognoze za ovaj planinski dio Europe i državicu u kojoj će Bijelo-plavi započeti svoj ovosezonski europski put. Andora La Vella se nalazi u planinskom sustavu Pirineja na nadmorskoj visini od 1.023 metra i po tomu je na najvišoj poziciji od svih glavnih gradova u Europi!

Povjesničari kažu da na mjestu ovoga grada postoje nalazišta još iz Kamenog doba, a podaci govore da je on osnovan prije Krista i uistinu ima dugu tradiciju. Iako je u gradu manje od 30.000 stanovnika, godišnje ga posjeti i do 10 milijuna turista, što mu donosi značajne financijske prihode...

Zekić poveo 19-oricu igrača

Osječani će dan uoči utakmice odraditi lakši trening u terminu odigravanja susreta (19,00), a tada će trener Zoran Zekić definitivno odučiti i koju će jedanaestoricu u četvrtak suprostaviti UE Santa Colomi.

U Osijeku su ostali ozlijeđeni Lopa i Matas, nedovoljno spremni Perošević, Mikulić je otišao na posudbu u moldavski Sheriff, Mudražija nema pravo nastupa, a Jambor i Antolović su tek potpisali ugovore i nisu u konkurenciji za prvo europsko iskušenje.

Još ćemo jednom ponoviti kako stručni stožer ovaj puta na raspolaganju ima Malenicu, Barešića, Škorića, Baraća, Lesjaka, Lukića, Šoršu, Barišića, Bočkaja, Lončara, Petrovikja, Mioča, Pušića, Kneževića, Grezdu, Bobana, Grgića, Ejupija i Vojnovića.