Bijelo-plavi danas u Andori La Velli od 19 sati igraju utakmicu protiv UE Santa Colome. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM. 

UE Santa Coloma - NK Osijek 0:2

Nakon pobjede bijelo-plavih u Andori zadovoljni se vraćamo u grad na Dravi. Pozdrav s Estadi Comunala!

90' + 5 susret je završio pobjedom hrvatskog predstavnika koji je stekao značajnu prednost uoči uzvrata koji je na rasporedu 6. srpnja u Gradskom vrtu.

90' + 4 Barišić je izveo udarac iz kuta, Lukić je visoko skočio i odlično pucao glavom, domaći vratar nogom uspio odbiti loptu, ali opet samo do Lukića koji je još jednom izvrsno reagirao i smjestio loptu u sam gornji lijevi kut. Lopta se od vratnice odbila u mrežu za konačnih 0:2.

90' + 4 0:2 - LUKIĆ

90' + 1 sada je ubacio agilni Bočkaj za Grezdu koji ne uspjeva iz vrlo dobre situacije zabiti za potvrdu pobjede Bijelo-plavih.

89' Škorić je dobro centrirao, Ejupi zamalo zakasnio da to bude 0:2...

87' javna opomena za Orosu.

85' sada mijenja i Zekić, posljednji puta večeras. S terena je povukao Kneževića, sada je u igri Pušić.

83' izmjena kod domaćin. Molina je ušao umjesto Sandra.

79' Jedanaesterac je izveo Ejupi čiji je udarac u lijevi kut Perianes odlično obranio, na odbijenu loptu natrčao je Mioč i pogodio mrežu. Osijek je napokon došao u vodstvo!

79' 0:1 - MIOČ

78' evo napokon kaznenog udarca za goste! Bočkaj je opet napravio dobar potez, odigrao povratnu loptu za Grezdu na kojeg je startao Sandro i to je najstroža kazna.

75' dvojbena situacija u šesnaestercu nakon što je Bočkaj proigrao utrčalog Grezdu. Na albanskog reprezentativca krenuo je vratar Perianes, došlo je do kontakta, a sudac je procijenio da je Perianes prvi stigao do lopte.

73' Barišić centrira, Knežević puca glavom, preslabo je to za egzekuciju...

68' izmjena kod domaćina. Na klupu odlazi Rubio, ušao je Anton.

61' konačno je Osijek stvorio pravu šansu! Loptu je u šesnaestercu primio Ejupi i snažno pucao, bilo je to tek za koji centimetar previsoko. Lopta je okrznula gredu i završila u gol-autu.

60' sada je Santa Coloma imala zaista dobru prigodu! Bernat se našao u odličnoj situaciji za udarac, ali je sreća da je bio neprecizan.

59' dvostruka izmjena kod Osječana. Igru su napustili Barać i Boban, a ušli su Bočkaj i Lesjak.

57' Ruiz je zaprijetio glavom, nije to bilo nimalo naivno, srećom, ipak je promašio...

54' Škorić je dugačkom loptom precizno proigrao Barišića koji s lijeve strane ulazi u kazneni prostor i pada, ali sudac ne smatra da se radilo o bilo kakvom kontaktu i prekršaju nad osječkim kapetanom.

46' Osijek je umalo poveo i to na zanimljiv način. Naime, nakon ubačaja Bobana s lijevog boka, Ejupi nije uspio uputiti udarac, ali je to učinio Aloy koji je stavio na veliku kušnju svoga vratara!

46' počinje drugo poluvrijeme, bez ijedne izmjene.

45' +1 kraj prvog dijela. Vidjeli smo tek poneki ozbiljniji pokušaj, ne možemo biti zadovoljnih nakon ovih 45 minuta.

45' Barać je dobio žuti karton.

45' Ejupi je pucao glavom nakon još jednog u nizu kornera, nije bio precizan.

42' bliži se kraj prvog poluvremena, ne ide našima onako, kako smo priželjkivali na startu europskih kvalifikacija...

38' Boban je pogodio okvir vratiju, ali je to nedovoljno snažno, da bi Perianes kapitulirao.

36' sada su se i domaći malo "okuražili", pa su u dva-tri navrata došli pred suparnički šesnaesterac.

29' J. Rubio je drugi igrač koji je "požutio". Andorani igraju nešto oštrije, a malteški sudac to odmah sankcionira.

28' Šorša propušta lijepu prigodu za udarac, vraća loptu za Mioča koji puca sa 17 metara, no nije to bilo opasno.

26' Osijek ima inicijativu, ali nema prigoda. Domaćin se dobro organizirao u obrani.

21' prvi žuti karton dobio je domaći veznjak Sanchez.

17' Grezda je s lijevog krila ušao u šesnaesterac, međutim, nije uspio uposliti nekoga od suigrača koji su bili u sredini...

13' lopta je, uglavnom, u posjedu naše momčadi, no teško je Osječanima i dalje nadmudriti i izigrati zgusnuti domaći blok.

8' gosti su prvi puta zaprijetili nakon kornera. Ubacio je iz lijevog kuta Knežević, a Barać je pucao glavom pokraj lijeve vratnice.

5' Osijek je odmah krenuo napadački, a domaćin se, prema očekivanjima, povukao na svoju polovicu sa svih deset igrača u polju.

1' susret je upravo započeo, sretno Bijelo-plavi! Stigli su u međuvremenu i pripadnici Kohorte i odmah započeli s navijanjem.

Utakmica je već trebala započeti, no ima nekih problema s mrežom na vratima koja će u prvom poluvremenu čuvati naš Malenica...

Vrijeme u Andori La Velli je oblačno, ali je prognoza da ipak neće biti kiše, no puše za sada lagani vjetar. Temperatura je ugodnih 15 Celzijevih stupnjeva.

Osječkim navijačima osigurano je 30 ulaznica, još čekamo njihov dolazak na stadion koji ima jednu natkrivenu tribinu i još jednu "polovicu", također sa sjedećim mjestima.

Glavni sudac je Farrugia Cann Trustin s Malte, a pomoćnici su njegovi sunarodnjaci Jurgen Spiteri i William Debattista.

Za UE Santa Colomu će igrati: Perianes, Orosa, Ruiz, Aloy, Maneiro, Sandro, Munoz, Sanchez, J.Rubio, Salomo i Bernat. Na klupi su: Fernandez, C. Rubio, Anton, Reis, Molina, Crespo i Bousenine.

Dobili smo i službeni zapisnik, pa možemo objaviti i sastave: Malenica, Škorić, Barać, Šorša, Barišić, Lukić, Mioč, Knežević, Grezda, Boban i Ejupi. Pričuve su: Barešić, Lesjak, Bočkaj, Pušić, Petrovikj, Grgić i Vojnović.

Pozdrav sa stadiona Estadi Comunal u Andori La Velli!