Od ponedjeljka će se svakodnevno prodavati ulaznice u Gradskom vrtu u vremenu od 12 do 18 sati.

U ponedjeljak kreće redovita prodaja ulaznica za uzvratni sussret 1. pretkola Europske lige između nogometaša Osijeka i UE Santa Colome koja je na rasporedu u četvrtak, 6. srpnja u 20,45 sati u Gradskom vrtu.

Cijena ulaznice za tribinu Istok iznosi 100 kuna, za članove Bijelo-plavog navijačkog kluba to je upola jeftinije – 50 kuna. Za tribinu Zapad trebat će izdvojiti 140 kuna, dok će članovi plaćati 70. Dječja ulaznica stoji 60, a oni koji su članovi Kluba plaćaju 30 kuna, što je nastavak pogodnosti iz prošle sezone. 

Prodaja ulaznica od 12 do 18 sati

Oni koji, pak, žele u Ložu, to će platiti 200 kuna, a pola toga iznosa izdvojit će oni koji imaju člansku iskaznicu. Najskuplja je, dakako, ulaznica za VIP ložu koja stoji 800, dok je za članove cijena 400 kuna. Ulaznice će se prodavati svakodnevno u Gradskom vrtu u vremenu od 12 do 18 sati.

Na dan utakmice, blagajne Istok i Zapad bit će otvorene već od 14 sati.

Najpovoljnija opcija svakako je kupovina godišnje ulaznice, pa i nadalje pozivamo sve navijače i simpatizere Nogometnog kluba Osijek da to i učine. Nije upitna samo ušteda novca, nego i potpuno pojednostavljen ulazak na stadion za sve domaće nastupe našeg prvoligaša.