Ulaznice se mogu besplatno preuzeti na porti stadiona Gradski vrt, u ponedjeljak i utorak od 13 do 18 sati.

Nakon odličnog nastupa osječkih nogometaša i pobjede nad Luzernom u prvom susretu 2. pretkola Europske lige, svjedočimo i o pojačanom zanimanju za odlazak naših navijača na uzvratnu utakmicu u Švicarskoj. Dakle, drugi je susret na rasporedu predstojećeg četvrtka, 20. srpnja na Swissporareni u Luzernu s početkom u 19,45 sati.

Nogometni klub Osijek osigurao je ulaznice za svoje navijače koji će sigurno krenuti na put i one se mogu podignuti već idućih dana na porti ispred službenih klupskih prostorija na jugoistoku stadiona Gradski vrt. Ulaznice su za navijače besplatne i moći će se, uz predočenje osobne iskaznice i upisivanje osobnih podataka, preuzeti tijekom ponedjeljka i utorka u vremenu od 13 do 18 sati. Još jednom želimo istaknuti da su ove ulaznice isključivo predviđene za one sugrađane koji neupitno kreću put Luzerna, da se ne bi dogodile bilo kakve zlouporabe po tom pitanju. Stoga će svaki navijač morati ostaviti svoje ime i prezime.

Ulaznice i u Hrvatskoj kući u Luzernu

Mislili su u našem prvoligašu i na sve one Osječane i Hrvate koji će doći u Luzern iz drugih krajeva Švicarske, ali i iz zemalja u okruženju, kako bi pogledali utakmicu i dali svoju podršku Bijelo-plavima. Dakle, ulaznice će se moći preuzeti u četvrtak od 10 do 13 sati, dobiti u Hrvatskoj kući u u Luzernu, u St. Karlistr. 6. Kontakt osobe su, osim našeg direktora stadiona Ante Polića, gospoda Zdravko Dujić i Ivica Cikoja, a možete ih kontaktirati na telefone: 0041 79 302 6354 i 0041 76 420 3423.