Ivan Meštrović se osvrnuo na sve ono što je zanimljivo i navijačima koji vjerno prate NK Osijek... 

Zbog brojnih poslovnih obveza koje ima i činjenice da ne živi u Osijeku, nisu baš česti interviewi predsjednika i suvlasnika Nogometnog kluba Osijek, Ivana Meštrovića. No, kada je čelnik Bijelo-plavih pred novinarskim mikrofonima, uvijek možemo čuti zanimljive informacije po bilo kojem pitanju iz djelokruga rada i života Kluba, usko povezane i s navijačkom populacijom i općenito – pripadnošću gradu i sredini u kojoj živimo.

HNTV je emitirao poduži razgovor s Meštrovićem na temu brojnih klupskih aktualnosti i predsjednikovih vizija i planova za vrijeme koje je pred nama. Na početku se osvrnuo na krilaticu #pokrenimograd koja se pokazala pravom i prepoznatom. “To je bila vodilja uz koju smo srušili brojne klupske rekorde i suvereno izborili Europu“, poručio je Meštrović. 

Urbana priča koja stalno raste

Pričao je o tomu kako je sa svojim prijateljem i poslovnim partnerom Lorincom Meszarosem odlučio preuzeti Klub, kako bi ga ne samo spasio i oživio, nego mu i ubrizgao sve ono što je bilo potrebno za potpunu stabilizaciju i proboj prema vrhu hrvatskog nogometa te povratak na europsku scenu.

Inicijator osječkog nogometnog preporoda je govorio i o internacionalnim sponzorima koji pomažu rad NK Osijek, o urbanoj priči koja je od samoga početka dobila pravi zamašnjak i raste iz dana u dan. Kroz ovaj zanimljiv interview provlači se i priča o Meštrovićevoj uspješnoj poslovnoj karijeri izvan hrvatsih granica, a navijačima će svakako biti zanimljive i informacije oko izgradnje Kampa Škole nogometa i novog stadiona u Gradskom vrtu...

Cjeloviti razgovor s Ivanom Meštrovićem za program HNTV-a pogledajte u videu: