Golemo je zanimanje za predstojeću utakmicu, pa će biti otvorena i velika tribina Zapad.

Derbi s Dinamom je iza nas i sada se u potpunosti posvećujemo uzvratu trećeg pretkola Europske lige i susretu protiv PSV-a koji je na rasporedu u četvrtak, 3. kolovoza s početkom u 20,45 sati.

Sasvim je logično da je zanimanje za tu utakmicu vrlo veliko, pa svima koji žele doći na utakmicu preporučujemo da što prije osiguraju svoje ulaznice. Zbog velike potražnje za njima, bit će nakon dužeg vremena otvorena i velika tribina Zapad, budući da se očekuje i rekordna posjeta na Osijekovim utakmicama u posljednjih 15-ak godina...

Prodaja na južnom parkingu od 12 do 18 sati

Ulaznice svakodnevno možete kupiti na južnom parkingu Gradskog vrta u vremenu do 12 do 18 sati. Cijena karte za tribinu Istok iznosi 100 kuna, a za članove Bijelo-plavog navijačkog kluba to je upola jeftinije, dakle 50 kuna. Za tribinu Zapad trebat ćete izdvojiti 140 kuna, dok će članovi plaćati 70. Dječja ulaznica stoji 60, a oni koji su članovi Kluba plaćaju 30 kuna. Oni koji, pak, žele u Ložu, to će platiti 200 kuna, a pola toga iznosa izdvojit će vlasnici članskih iskaznica. Najskuplja je, dakako, ulaznica za VIP ložu koja stoji 800, dok je za članove cijena 400 kuna.

Godišnje ulaznice povoljnije nego ikada!

Još jednom ćemo podsjetiti kako je daleko najpovoljnija kupnja vezana uz godišnju ulaznicu. Ona vrijedi i za europske utakmice, a ukoliko imate člansku iskaznicu - popust vam iznosi čak 50 posto!

Dakle, za tribinu Istok godišnja ulaznica stoji 400 kuna, a članovi plaćaju samo 200 kuna. Imamo i vrlo popularni obiteljski paket koji se odnosi na dva člana istog domaćinstva, a za svakog sljedećeg člana treba izdvojiti samo 50 kuna! Zapad stoji 600 kuna (za članove 300), Loža je 1.000 (500), za mjesto u VIP loži treba za cijelu sezonu izdvojiti 7.500 (3.750), a djeca i mlađi od 15 godina svoju godišnju ulaznicu plaćaju 200 (članovi samo 100 kuna).

Za kupnju godišnje ulaznice potrebni su nam vaše ime, prezime, datum rođenja, OIB, broj osobne, adresa, kontakt telefon, odnosno e-mail.

Poluvrijeme bez izlazaka

Ovim putem obavještavaju se i svi navijači kako zbog sigurnosnih razloga i velikog kapaciteta pod poluvremenom neće biti moguć izlazak sa stadiona te vraćanje na drugo poluvrijeme. Dakle, sve ulaznice za utakmicu protiv PSV-a (pojedinačne i godišnje) vrijede samo za jednokratan ulazak na utakmicu toga dana.