Neće biti napuštanja tribina za vrijeme poluvremena i to iz sigurnosnih razloga, a bit će dostupni toaleti i osvježenje.

Teško se i prisjetiti kada je jedna utakmica našeg prvoligaša uvjetovala toliko organizacijskih priprema kao predstojeća protiv PSV-a. U prodaju je pušteno 15.000 ulaznica, također godišnje ulaznice možete nabaviti na dan utakmice sve do 19 sati, a nakon toga i na bijelo-plavom štandu kod blagajni Istok i Zapad. Danas, ulaznice će biti dostupne na blagajni Istok u vremenu 10 do 20.45 sati i blagajni Zapad od 16 do 20.45 sati. Od 10 do 16 sati (na dan utakmice) ulaznice možete kupiti na blagajni Jug (južni parking).

Ulazi se otvaraju 120 minuta ranije

Podsjećamo da su ulaznice personalizirane,  što znači kako je na njima ime i prezime te je prilikom kupovine potrebno pokazati osobni dokument. Ulazi stadiona se otvaraju 120 minuta prije utakmice, a bit će otvoren i ulaz sjeveroistok. Fan shop artikli će se moći kupiti na bijelo plavim štandovima u vremenu od 19 do 20.45 sati kod tribina Istok i Zapad. 

Nema napuštanja tribina!

Važna je informacija za sve gledatelje da se u poluvremenu susreta neće moći napuštati tribine i to iz sigurnosnih razloga, s obzirom na veliku posjetu koja se očekuje. To je posebno naglašeno od strane policije i zaštitarske službe, tako da molimo navijače da se tomu i prilagode. Naime, oni koji napuste tribinu za vrijeme odmora, više se neće moći vratiti na svoje mjesto, bez obzira na ulaznicu koja je isključivo – jednokratna! Dakako da će biti osigurani toaleti unutar stadionskog prostora, kao i osvježenje u vidu sokova i vode, budući da je točenje alkohola – zabranjeno.

Nadalje, NK Osijek poziva sugrađane koji dolaze na utakmicu da koriste usluge javnog gradskog prijevoza, koje će u četvrtak biti besplatne za sve članove Bijelo-plavog kluba, počevši od 16,45, pa do 00,45 sati. Za one koji će ipak doći osobnim automobilom, osiguran je dodatni parking-prostor i to ispred „Peveca“ i dvorane za vjenčanja „Kristal“.

Što ranije doći na stadion

Wilsonova ulica bit će na dan susreta zatvorena za promet od 16 sati, pa do sat vremena nakon utakmice. Što se tiče tribine Jug, zatim Jugoistoka i Jugozapada, na tim će dijelovima stadiona biti članovi Škole nogometa našeg prvoligaša, kao i njihovi vršnjaci iz nekih drugih klubova s područja Slavonije i Baranje. Ponavljamo kako je vrlo bitno na vrijeme osigurati ulaznice da se ne bi stvorile veće gužve ispred stadionskih ulaza, a gledatelji se pozivaju i da što ranije dođu u Gradski vrt. Najavljen je i organizirani dolazak navijača PSV-a. Prema dosadašnjim spoznajama njih bi moglo biti oko 300 na tribini Sjever.

Rasprodan istok i zapad dolje!

Do sada je prodano više od 13.000 ulaznica! Iz minute u minutu raste broj prodanih vrijednih papirića, a preostalo je još nešto više od 2.000 ulaznica za današnji veliki susret. Rasprodana je cijela istočna tribina i tribina Zapad dolje! Tribine za koju se još može je Zapad gore te lože Gustav Lechner i Josip Gutzmirtl.

Apeliramo na sve navijače da na vrijeme kupe svoje ulaznice i izbjegnu moguće gužve.