Do sada je u pretprodaji već „planulo“ više od pola kapaciteta stadiona, odnosno više od 10.000 ulaznica.

Ovoga smo utorka i službeno dobili potvrdu iz sektora prodaje ulaznica u NK Osijek da je prodano više od 10.000 ulaznica za susret između Osijeka i PSV-a. To znači da je pola stadionskog kapaciteta već ispunjeno u odnosu na ukupan broj tiskanih ulaznica. Također, znakovito je, a rekli bismo i očekivano, kako na Istoku – više nema slobodnih mjesta!

Dakle, računajući i naše pretplatnike s godišnjim ulaznicama, na tom će dijelu stadiona biti 5.740 gledatelja, koliko ih stane na istočnu tribinu. Podsjećamo da će u četvrtak biti otvorena i velika tribina Zapad gore (tamo je 6.338 sjedalica), što već dugi niz godina nije bio slučaj.

Kupite ulaznice ranije, izbjegnite gužvu!

I to svjedoči o uistinu velikom zanimanju za jednu od najznačajnijih utakmica u klupskoj povijesti Bijelo-plavih. Zapad dolje, odnosno parter ima kapacitet od 3.332 mjesta, a velika je potražnja i za ulaznicama u tom sektoru. Stoga neka i ovo bude poziv da što prije kupite svoje ulaznice i na taj način izbjegnete gužve koje bi se mogle stvoriti pred ulazima stadiona uoči početka utakmice. #pobijedimoPSVzajedno!