Iz Kluba opet pozivaju navijače da svakako ovih dana kupe ulaznice u pretprodaji.

I  uoči predstojeće europske utakmice  nogometaša Osijeka, ovaj puta protiv bečke Austrije, svjedočimo vrlo velikom zanimanju navijača za dolazak u Gradski vrt. O tomu najbolje govori činjenica da je već rasprodana tribina Istok, pa se ljubitelji nogometa pozivaju da što prije kupe svoje ulaznice za tribinu Zapad gore i dolje! 

Susret je na rasporedu u četvrtak, 17. kolovoza, u 20,45 sati u Gradskom vrtu. Cijena ulaznice za tribinu Istok iznosi 100 kuna, za članove Bijelo-plavog navijačkog kluba to je upola jeftinije, dakle 50 kuna. Za tribinu Zapad treba izdvojiti 140 kuna, dok će članovi plaćati 70. Dječja ulaznica stoji 60, a oni koji su članovi Kluba plaćaju 30 kuna.
 
Svakako kupite ulaznice u pretprodaji!

Oni koji, pak, žele u Ložu, to će platiti 200 kuna, a pola toga iznosa izdvojit će svi koji imaju člansku iskaznicu. Najskuplja je ulaznica za VIP ložu koja stoji 800, dok je za članove cijena 400 kuna. Ulaznice se prodaju svakodnevno u Gradskom vrtu u vremenu od 12 do 18 sati. Moguće ih je kupiti i na prodajnim mjestima TISAKMedia. Do ulaznica u pretprodaji možete i putem online sustava www.ulaznice.hr.

 Ipak, najpovoljnija opcija svakako je kupovina godišnje ulaznice. Njih možete kupiti i na dan utakmice do 19 sati, a nakon toga na bijelo-plavom štandu kod blagajni Istok i Zapad. U četvrtak, na sam dan utakmice, ulaznice će se moći kupiti na blagajni Istok od 10 do 20,45 sati i blagajni Zapad od 16 do 20,45. Također, od 10 do 16 sati toga četvrtka bit će otvorena i blagajna Jug.