Ponovno neće biti napuštanja tribina za vrijeme poluvremena, a najavljen je dolazak oko 500 navijača Austrije.

Baš kao i nedavni ogled s nizozemskim velikanom PSV-om, i predstojeća utakmica s bečkom Austrijom uvjetuje dosta organizacijskih priprema. Ponovno je u prodaju pušteno 15.000 ulaznica, a ulazi stadiona se otvaraju 120 minuta prije utakmice. I ovaj puta neće biti moguće napuštati tribine između dva poluvremena i to iz sigurnosnih razloga, s obzirom na veliku posjetu koja se ponovno očekuje.

Naime, oni koji napuste tribinu za vrijeme odmora, više se neće moći vratiti na svoje mjesto, bez obzira na ulaznicu koja je isključivo – jednokratna! Dakako da će biti osigurani toaleti unutar stadionskog prostora, kao i osvježenje u vidu sokova i vode, budući da je točenje alkohola – zabranjeno. Fan shop artikli će se moći kupiti na bijelo-plavim štandovima u vremenu od 19 do 20.45 sati kod tribina Istok i Zapad. 

GPP vozi besplatno od 17 do 24 sata

NK Osijek poziva sugrađane koji dolaze na utakmicu da koriste usluge javnog gradskog prijevoza, koje će u četvrtak biti besplatne za sve članove Bijelo-plavog kluba, počevši od 17 do 24 sata. Za one koji će ipak doći osobnim automobilom, osiguran je dodatni parking-prostor i to ispred „Peveca“ i dvorane za vjenčanja „Kristal“. Wilsonova ulica bit će na dan susreta zatvorena za promet od 16 sati, pa do sat vremena nakon utakmice.

Što se tiče tribine Jug, zatim Jugoistoka i Jugozapada, na tim će dijelovima stadiona biti članovi Škole nogometa našeg prvoligaša, kao i njihovi vršnjaci iz nekih drugih klubova s područja Slavonije i Baranje. Ponavljamo kako je vrlo bitno na vrijeme osigurati ulaznice da se ne bi stvorile veće gužve ispred stadionskih ulaza, a gledatelji se pozivaju i da što ranije dođu u Gradski vrt. Najavljen je i organizirani dolazak navijača bečke Austrije. Prema dosadašnjim spoznajama njih bi moglo biti oko 500 na tribini Sjever.