Došli su nam brojni klubovi i udruge, svi samo sa jednom željom – biti podrška Osijeku.

Prošloga smo četvrtka doživjeli  pravu nogometnu groznicu u gradu na Dravi, a posebno se očitovala na stadionu u Gradskom vrtu tijekom prve utakmice izlučnih kvalifikacija za Europsku ligu. Na tribinama smo, protiv bečke Austrije, ponovno imali mnogo onih koji su se rado odazvali na poziv da budu gosti Nogometnog kluba Osijek.

Ovaj puta ih je bilo još i više nego na utakmici s PSV-om i to s područja cijele slavonsko-baranjske regije, a najviše ipak osječkih kolektiva, ne samo nogometnih, nego i drugih sportskih klubova. Recimo, posebno su brojni bili članovi Atletskog kluba Slavonija Žito, a svi su oni zdužno bodrili Bijelo-plave u još jednom važnom europskom nastupu.

U Gradskom vrtu kao u „košnici“

Vidjeli smo i hrvače, dizače utega, džudaše, borce iz taekwon-doa, kuglače, naše Cannonse, odbojkaše, rukometaše-veterane i mnoge druge. Opet su u velikom broju došli i članovi braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, a nogometaša je, aktivnih i bivših, bilo doslovno sa svih strana, iz gotovo četrdesetak klubova.

Puna nam je bila i ViP loža s predstavnicima klupskih sponzora, prijateljima Kluba i poslovnim partnerima, vodećim ljudima iz Grada i Županije, dakako i HNS-a na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom. Stoga zaista možemo reći da je u Gradskom vrtu bilo kao u „košnici“ i svi bismo voljeli da se takva atmosfera uskoro ponovi...