Izvjesno je da bijelo-plavi moraju pojačati redove jer je previše igrača otišlo u odnosu na prošlu sezonu. Iza nas je prvi tjedan priprema nogometaša Osijeka za novu sezonu.

Nikada ranije naš prvoligaš nije bio u situaciju da je ostao bez čak 18-orice igrača koje su na raspolaganju imali treneri Tomislav Rukavina i Ivo Šušak, prethodnici Dražena Beseka za kormilom bijelo-plavih, pa je jasno da su Osječani značajno oslabljeni. Stoga je ovih dana jedna od najvažnijih klupskih zadaća pokušati pojačati momčad, dakako u granicama financijskih mogućnosti. 

Neće to biti lako ostvariti jer dovesti kvalitetne igrače uz malo novca je sve teže, no u Klubu se uzdaju da će igrači koji budu dolazili u Gradski vrt opravdati očekivanja i potvrditi da su ne samo prinove nego i pojačanja.

Vidjeli smo i u subotu, kada su u dva kontrolna susreta, terenom prodefilirali svi oni koji su trenutno na raspolaganju stručnom stožeru i oni koji su došli na probu sa željom da se nametnu, svima je bilo jasno da se Osijek ne može osloniti samo na taj kadar jer je kvalitetom nedostatan za još jednu zahtjevnu sezonu. Vjerujemo da će neka od priželjkivanih novih lica idućih dana vidjeti na treninzima bijelo-plavih kao i na predstojećim kontrolnim ogledima.