Danas je osječki nogometni prvoligaš dobio prvo pojačanje za iduću sezonu. Dvogodišnji ugovor s bijelo-plavima je potpisao 34-godišnji Tomislav Radotić koji je posljednje tri sezone odigrao u RNK Splitu, a prije toga je punih šest sezona nosio dres vinkovačke Cibalije.

Radotić je, inače, rođeni Osječanin, koji je igrao u našim amaterskim klubovima (Grafičar, Belišće, Metalac), ali ne u Osijeku.  Iako je i ranije bilo pokušaja Radotićeva dovođenja u NK Osijek, sada su se okolnosti napokon poklopile, a stručni stožer vjeruje da će njegove igračke kvalitete i nagomilano iskustvo dobro doći mladoj osječkoj momčadi.

Meni je čast što ću, eto, ipak imati priliku zaigrati za klub iz svoga grada, što mi je bila dječačka želja. Zna se što Osijek predstavlja u hrvatskom nogometu i svakako ću nastojati dati sve što mogu na terenu da bismo ostvarili što bolje rezultate. Nisam opterećen time na kojoj ću poziciji igrati jer sam i u prijašnjim sredinama bio korišten na vise mjesta, a trener će najbolje znati gdje sam mu najpotrebniji”, izjavio je Radotić koji se i dan prije potpisa ugovora stavio na raspolaganje stručnom stožeru.