U tjednu koji je iza nas odigrane su dvije prvenstvene utakmice te turniri u Karlovcu i Osijeku.

Pregled tjedna započinjemo lijepom viješću kako su Početnici pobjedom protiv vršnjaka iz Hypo Limač akademije osigurali naslov prvaka. U utakmici koja je bila prava, borbena i gdje su naši mladi bijelo-plavi bili bolji cijeli susret, ostvaren je naočigled tijesan rezultat od 4:3 za bijelo-plave. Iako se igralo u večernjem terminu po kišnom i hladnom vremenu, na terenu Krpan&Babić akademije skupilo se podosta gledatelja, većinom roditelja, ali bilo je i onih koji su pratili susret jer ih je zanimalo što nude ova dva kluba. Na kraju svi mogu biti zadovoljni viđenim na terenu, a pogotovo količinom borbenosti ovih mladih nogometaša koji su pokazali kako se bori za boje svoga kluba. Čestitamo našim Početnicima na odličnoj sezoni i zasluženom naslovu prvaka!

Prošlog su tjedna Kadeti II sudjelovali na 6. međunarodnom turniru "Branko Čavlović Čavlek" koji se održao u Karlovcu.
Bijelo-plavi su ostvarili sve pobjede u skupini, a redom su padali Karlovac, Sturm Graz te Rijeka. U polufinalnoj utakmici dočekao ih je Dinamo te pobjedio rezultatom 5:2. Nakon tog poraza uslijedila je utakmica za treće mjesto ponovno protiv Rijeke koja je izgubila u polufinalu od St.Poltena. Teška i napeta utakmica završila je izjednačenim rezultatom 3:3 te se krenulo na izvođenje jedanaesteraca. Upravo u tom ruletu izvođenja udaraca s bijele točke, slavili su bijelo-plavi. Konačni rezultat bio je 11:10 za Kadete II i tim su rezultatom osvojili treće mjesto na turniru.
Čestitamo na ostvarenom uspjehu igračima i trenerima, Prieglu i Rudežu!

Svakako još vrijedi spomenuti turnir "Grafičar fair play Cup 2015" na kojem su sudjelovali Početnici te tamo ostvarili treće mjesto. Čestitamo našim igračima na još jednom vrijednom uspjehu za naš klub!

Predpočetnici su igrali također važnu utakmicu protiv Hypo Limač za naslov prvaka u svojoj kategoriji, ali nažalost vršnjaci iz Krpan&Babić akademije bili su bolji te su slavili rezultatom 3:0.
Unatoč ovom porazu, čestitamo našim najmlađim igračima i trenerima na ostvarenom rezultatu u ovoj sezoni!