Specijalisti za izradu virtualnih šetnji i panorama WEBONJEE™ izradili su 9 interaktivnih virtualnih panorama u 360° i to za svaku momčadi pojedinačno - za natjecateljsku sezonu 2014/2015.

Nogometni klub Osijek je prvi i jedini sportski kolektiv u Hrvatskoj i šire koji primjenom inovativne i interaktivne tehnologije virtualnih šetnji i panorama u 360° prezentira i promovira svoje igrače, trenere i momčadi.

U virtualnim panoramama kroz informativne kartice (info box-ove) možete doznati statističke podatke o svakom pojedinom igraču i treneru te neke od zanimljivih podataka o stadionu “Gradski vrt”. Svi podaci su ažurirani.

Virtualne panorame u 360° izrađene su HTML5 RWD tehnologijom čime su prilagođene prikazu na uređajima različitih operativnih sustava, web preglednika i rezolucija ekrana.

Tekstualni sadržaji u virtualnim panoramama dostupni su i na engleskom jeziku, prilagođene su za djeljenje na društvenim mrežama a korisnici iOS uređaja virtualni dojam mogu pojačati upotrebom implementirane žiroskop funkcije.

Bez obzira na kojem web mjestu pregledavate naše virtualne panorame, klikom na logotip kluba uvijek možete izravno doći na našu novu web stranicu.

Ovakav interaktivan i informativan način prezentacije i promocijenaših igrača i kluba na “jednom mjestu” je “ono nešto” što je potrebno za kvalitativan iskorak u marketinšku sadašnjost i budućnost kluba, kako prezentacijom seniorskog sastava tako i svih ostalih dobnih uzrasta.

Ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere NK Osijek da naše virtualne panorame nagrade lajkom, koriste i podjele ih sa svojim prijateljima na društvenim mrežama te na taj način sudjeluju i daju svoj navijački doprinos u još boljoj promociji našeg kluba.

Ovim putem, zahvaljujemo se specijalistima iz WEBONJEE™ na svim uratcima koji su nam stavljeni na raspolaganje.

Sve uratke virtualnih panorama i šetnji NK Osijek pogledajte u izborniku multimedija 360°.