Najbolje je ranije osigurati svoju kartu i na taj način izbjeći moguće gužve na ulazima zbog nove procedure ulaska na stadion. 

Danas će u Gradskom vrtu biti odigrana prva službena, domaća utakmica našeg prvoligaša u novoj sezoni, a na otvaranju ćemo gledati ogled između Osijeka i zagrebačog Dinama. Kao i svih prethodnih utakmica, za gostovanje prvaka u gradu na Dravi vlada naglašeno zanimanje ljubitelja nogometa, posebice jer su nam bijelo-plavi uspješno startali, pa mnoge zanima kako će suprostaviti najboljoj momčadi u HNL-u.
Pozivajući navijače na utakmicu, na neke stvari moramo skrenuti pozornost. Naime, imajući u vidu novu proceduru glede prodaje ulaznica, koje su sada personalizirane, uputno je doći ranije na stadion, a ne čekati posljednji trenutak za ulazak na tribine. Treba voditi računa o tomu da vas očekuje očitavanje ulaznica na ulazima što bi moglo stvoriti gužvu.

S obzirom da je za danas najavljeno i vruće i sparno vrijeme, ako ste u mogućnosti – najbolje bi bilo da ulaznice kupite u pretprodaji. To možete učiniti na blagajni ispod tribine Istok koja je otvorena još od 9 sati ujutro, ali i online putem linka: http://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=prostor&t=61&p=34&a=1 kao i u ovlaštenim prodajnim mjestima Tisak Media.
Podsjećamo, djeca do 15 godina svoje ulaznice plaćaju po cijeni od 10 kuna, za tribinu Istok treba izdvojiti 30, ulaz na Zapad i Sjever stoji 40 kuna dok se lože naplaćaju 50 kuna. Umirovljenici i ove sezone imaju besplatan ulaz na tribinu Jug, ispod semafora.