Dražen Besek je na konferenciji za novinare nakon susreta s Dinamom realno procijenio sve što se događalo na terenu. Zadovoljan je bio Dražen Besek, trener nogometaša Osijeka, po svršetku utakmice s Dinamom, odigrane gotovo u tropskim vremenskim uvjetima.

Njegova je momčad ostala neporažena, osvojila je vrijedan bod  i s terena je ispraćena pljeskom navijača. Stoga šef stručnog stožera nije, dakako, imao primjedbi na igru i konačan ishod nedjeljnog susreta: 

Moram čestitati  i jednima i drugima jer je bilo jako teško igrati po vrlo sparnom vremenu. Mi smo priželjkivali da usmjerimo utakmicu onako, kako bismo htjeli i počeli smo dobro. Došli smo dosta rano u prednost, ali nismo izdržali da malo duže iskontroliramo protivnika. Mislim da je to jako teško jer Dinamo posjeduje kvalitetu, znali smo od kuda nam prijete opasnosti  i moram reći da je na kraju pobjeda mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Sve u svemu, moramo biti zadovoljni onim što smo postigli jer je protivnik izuzetno neugodan kada ima velik posjed lopte uz brojna individualna rješenja. Činjenica je da su oni u nekoliko navrata pogađali vratnicu, ali smo i mi imali neke jako dobre šanse, posebice preko Aganspahića u samoj završnici. Da je bilo malo više koncentracije pred suparničkim vratima, mogli smo postići još poneki pogodak. Međutim, kada uzmemo u obzir koliko godina i prvoligaškog iskustva imaju igrači koji su se našli u tim šansama, onda je teško očekivati da će biti spremni već sada mirno rješavati takve situacije i presuđivati pobjednika, pričao je kormilar našeg prvoligaša.

Novinarsko pitanje za Beseka bilo je kako bi reagirao da mu je netko, uvjetno rečeno, ponudio da u prva dva kola Osijek osvoji četiri boda. Osječki je kormilar vrlo kratko, bez puno razmišljanja odgovorio:

Ne bih bio zadovoljan!