Pioniri II i juniori NK Osijeka prošli su tjedan bili uspješni na gostovanju u Budimpešti kod Puškaš akamedije. Obje momčadi ostvarile su pobjede. Vrlo jako provjeri imalu su i obje selekcije mlađih pionira, koji su s polovičnim uspjehom nastupili u Vinkovcima.

Pioniri II su kod Puškaš Akamedija čak dva puta sustizali vodstvo da bi na kraju došli do punog plijena, u jednoj izuzetno dinamičnoj i otvorenoj utakmici. Strijelci za Osijek bili Bognar, Mikšić i Mirković, a konačni rezultat bio je 3:2 za goste.

Uspješni u Budimpešti bili su i juniori, no oni su bili puno uvjerljiviji. Svoje su domaćine savladali 3:0 golovima Anića, Salapića i Žigrija. Tako je jedan lijep izlet u mađarsku metropolu prošao i rezultatski uspješno.

Karakter su prezentirali momci 2003. godišta pionira. Oni su od Čepina na odmoru gubili rezultat 0:2, da bi u drugom dijelu napraviti preokret i došli do 3:2 pobjeda.

Obje selekcija mlađih pionira gostovale su u Vinkovcima kod Cibalije. Ovi stariji došli su do pobjede 2:1, golovima Nešića i Ivanagića, no godinu dana mlađi momci nisu bili toliko uspješni te je domaćin slavio rezultatom 3:1.

Pioniri i kadeti nisu igrali svoj prvenstveni susret, nego se on igrati tek nadolazeći vikend, kad gostuju u Slavonskom Brodu kod Marsonije.