Nekadašnji osječki veznjak već je zabio šest pogodaka, dok Perošević zasad ulazi s klupe.

Osječka momčad u subotu će za protivnika u prijateljskom odmjeravanju snaga imati mađarskog prvoligaša Puskas Akademiju u čijim redovima su odnedavno i dvojica bivših prvotimaca Bijelo-plavih. Josip Knežević došao je u Felcsut još na početku OTB Bank lige, a Antonio Perošević mu se priključio posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka. Obojica su nas, dakako, dočekali na stadionu Pancho Arena. Knežević je jedna od najznačajnijih poluga u svom novom klubu, nametnuo se kao glavni igrač u sredini terena, a trenutno je i treći strijelac Lige sa šest postignutih pogodaka.

Ne žalim se, zaista mi dobro ide. Brzo sam se ustalio u najboljem sastavu, redovito igram i osjećam povjerenje i trenera i suigrača. Izvodim sve prekide, kaznene udarce također, tako da sam, eto, često među strijelcima. Trenutno smo sedmi na tablici od 12 prvoligaša i to je na neki način i realnost naše momčadi. Možda bismo mogli napredovati još pokoju poziciju, ali je bitno da ne dođemo u opasnu zonu jer znamo da je Puskas Akademija u prošloj sezoni vratila svoj prvoligaški status i najvažnije je sačuvati ga. Stanujem u Budimpešti i dosta mi vremena tijekom dana uzima prijevoz do Felcsuta i natrag, ali mogu reći da sam zadovoljan i samo neka tako i ostane, pričao nam je iskusni „Joka“.

„Uskoro ću biti u najboljem sastavu“

Perošević za sada ulazi s klupe i nastoji se izboriti za mjesto startera u napadu. Njegov „zarazni“ osmijeh razveselio je bivše suigrače s kojima je dijelio osječku svlačionicu. Nekadašnja „prva violina“ u Gradskom vrtu, kako su mu mnogi znali govoriti, odmah je u svom stilu poručio Škoriću i ostalima:

U subotu će vam biti teško zadržati me! I mene su ovdje dobro prihvatili, doduše imao sam nekih problema s ozljedama što me je malo usporilo, ali  vjerujem da ću uhvatiti pravi ritam i brzo biti u najboljem sastavu. Inače, što se tiče mađarskog prvenstva, od trećeg do devetog mjesta na tablici razlika je samo šest bodova, a kvalitetom svakako dominira vodeći Videoton, dok mu je prvi pratitelj Ferencvaros. Osim mene i Kneževića, ovdje i Stipe Bačelić-Grgić  koji je nekada igrao u Šibeniku, Istri i Hrvatskom dragovoljcu, pa nam je svima lakše.