Puskas Akademija je do pobjede došla u 86. minuti, a trener Osijeka prigodu je pružio svim raspoloživim snagama.

Bijelo-plavi su odigrali prijateljsku utakmicu s Puskas Akademijom u Felcsutu, a rezultat je bio 1:0 za mađarskog prvoligaša. Trener Zoran Zekić, kako je i najavljivao, priliku je dao svim trenutno raspoloživim igračima, a na terenu Pancho Arene vidjeli smo dvije postave Osječana. Zaigrali su i mladići poput juniora Durdova i kadetskog reprezentativca Kuprešaka, a bila je to je prva utakmica od početka ove sezone u kojoj Osijek nije uspio postići pogodak. No, bolje da se to dogodilo sada, nego u borbi za prvenstvene bodove koja se nastavlja idućega vikenda, gostovanjem naše momčadi kod vodećeg Dinama. Domaćin je do pobjede došao golom u 86. minuti, a najbolju šansu za goste propustio je Ejupi koji je kod rezultata 0:0 pogodio gredu.

Iskoristili odlične uvjete

Osječki kormilar ovaj puta je mirno pratio susret, bez žustrijih reakcija s klupe, a poraz mu nije ništa posebno poremetio u sklopu priprema za nastavak državnog Prvenstva.

Moje najveće zadovoljstvo boravkom u Mađarskoj odnosi se na odlične uvjete rada koje smo imali na terenima Puskas Akademije. Maksimalno smo ih iskoristili, radili uz nešto pojačani ritam, pa se tijekom utakmice s Mađarima osjetio lagani umor kod mojih igrača. Činjenica je da smo mogli i trebali bolje odigrati, ali su i brojne izmjene učinile svoje. Drago mi je da su nam mladi dečki opravdali očekivanja, a to se posebno odnosi na Marina. Nastavljamo raditi u Gradskom vrtu, nadajući se da će nam i situacija s ozlijeđenim igračima biti bolja idućih dana, rekao je Zekić.