U nedjelju se sastaju mladi nogometaši Osijeka i Hajduka, prva i treća momčad na prvenstvenoj ljestvici.

Tijekom predstojećeg vikenda bit će odigrano devet prvenstvenih utakmica mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek. Vikend će svakako biti u znaku derbija juniorske lige u okviru HNL-a za mladež, u kojem je vodeći Osijek domaćin splitskom Hajduku. Taj nedjeljni susret počinje u 15 sati na prvom pomoćnom terenu stadiona Gradski vrt i sigurno će privući pozornost ljubitelja nogometa jer se sastaju prvi i treći na ljestvici.

Bijelo-plavi trenutno imaju 17 bodova, dok su Splićani na dva boda zaostatka. Na domaćem terenu će u borbu za bodove i Pioniri II kao i Kadeti II kojima u goste dolazi našički NAŠK. Prva je utakmica na rasporedu u 9,00, a druga u 11 sati.

Pioniri i Kadeti protiv Splita

Nedjelja će biti zanimljiva, a sve naše mlađe kategorije posljednjeg dana u tjednu igraju na gostujućim terenima. Pioniri i Kadeti će u HNL-u odmjeriti snage sa Splitom u Parku mladeži pri čemu i jedni i drugi zasigurno očekuju pozitivan ishod. Početnici i Mlađi pioniri igraju protiv Grafičara u Podgrađu, prvi u 9,45, a drugi u 11,00 sati.

U Tenji će, kod tamošnjeg Slavonca, gostovati Početnici II i Mlađi pioniri II, a termini su također 9,45 i 11,00 sati. Dodajmo na kraju da će se idućega vikenda, točnije u subotu, nastaviti i natjecanje u takozvanoj „Pilot ligi“ Mlađih pionira. Domaćin će ovaj puta biti Slavija iz Pleternice.