Naš je bivši igrač, trener i sportski direktor trenutno u mlađim kategorijama Puskas Akademije.

Na današnji dan, 31. listopada 1969. godine, rođen je Ivica Kulešević, koji je u našem prvoligašu bio igrač, trener i sportski direktor. Na zelenom terenu je, tijekom igračke karijere, proveo osam sezona u Gradskom vrtu i prema službenim statistikama upisao 91 nastup.

Seniorima se priključio 1987., bio je među Bijelo-plavima do 1996., uz jednu sezonu koju je proveo na posudbi u vinkovačkom Dinamu. Iz Osijeka je otišao u redove Hrvatskog dragovoljca za koji je igrao dvije godine, da bi potom bio kraće vrijeme u Samoboru.

S juniorima prvak Hrvatske

Tijekom 1998. otišao je u izraelski Hapoel Petah Tikvu u kojem je proveo 12 mjeseci, a povratkom u Hrvatsku stigao je u momčad Šibenika. Karijeru je završio u sezoni 2001/2002. u svom matičnom NK Osijek. Bio je vrlo uspješan trener osječkih juniora s kojima je 2013. osvojio i naslov državnog prvaka. Trenerom prve momčadi imenovan je 21. listopada 2013. i za kormilom je ostao do 26. veljače 2014. godine.

Tada ga je na klupi naslijedio Tomislav Rukavina, dok je Kulešević preuzeo funkciju sportskog direktora. Odlaskom iz Gradskog vrta preuzeo je drugu momčad Rijeke, a posljednjih godina ostvaruje zapažene rezultate s mlađim kategorijama mađarske Puskas Akademije. NK Osijek mu želi sretan 48. rođendan!