Osječani su imali dvije teške utakmice protiv Sesvećana, a uspješniji su bili Vranješovi učenici.

Učenici Stjepana Vranješa i Tomislava Steinbrucknera gostovali su u Sesvetama gdje su protiv istoimenog domaćina odigrali utakmice 13. kola HNL-za za mladež. Domaćin je u obje utakmice gostima s iz Gradskog vrta bio tvrd i neugodan protivnik, pa su Osječani s ovog gostovanja kući donijeli jedan bod.

On je pripao našim Pionirima koji su igrali bez golova 0:0. To je bio treći remi Vranješovih izabranika ove sezone i 24. osvojeni bod s kojim Osijek ostaje u vodećem kvartetu. Dinamo se izdvojio na vrhu s maksimalnim bodovnim učinkom, dok dok su Istra, Lokomotiva, Osijek, Hajduk i Varaždin gotovo posve izjednačeni.

Kadeti ostali na sedam pobjeda

Kadeti su u subotu izgubili s 1:0, a domaćin je do pobjede došao golom u 35. minuti. Nakon toga Bijelo-plavi nisu uspjeli doći barem do izjednačenja, tako da im je poraz u Sesvetama peti od početka ligaškog natjecanja. Osječani su u 14 dosad odigranih susreta (unaprijed su odradili domaćinstvo Šibeniku, baš kao i Pioniri) zabilježili 7 pobjeda uz dva remija.

Steinbrucknerova je momčad trenutno četvrta na tablici s 23 osvojena boda, ispred Lokomotive i Intera koji imaju manje odigranih susreta. I u ovoj konkurenciji vodeći je zagrebački Dinamo.