Proenergy, novi sponzor i partner NK Osijeka nudi priliku za značajne uštede u potrošnji struje i plina.

Nedavno predstavljena suradnja našeg kluba i dobavljača električne energije i prirodnog plina Proenergy pokazala se kao pravi način za pokretanje grada energijom koja pokreće naš klub. Svim simpatizerima i navijačima kluba omogućeno je ostvarivanje značajnih ušteda i pogodnosti u nekoliko jednostavnih koraka.

Uštede i način prelaska

Prelaskom na Proenergy ostvarujete popust od 6 do 11% na električnu energiju i popust od 4% na prirodni plin. Svi kupci Proenergy kategorije kućanstvo dobivat će jedan račun za električnu energiju (opskrba i mrežarina) i jedan račun za prirodni plin (opskrba i distribucija).

Prelazak na ovoga distributera i opskrbljivača je vrlo jednostavan budući da je samo potrebno ispuniti web obrazac na linkovima https://www.proenergy.eu/assets/pdf/EE-ugovor-kucanstvo-interactive.pdf i https://www.proenergy.eu/assets/pdf/02-PP-ugovor-kucanstvo-interactive.pdf. Isto možete učiniti i pozivom na telefone 01 63 86 220 i 01 6386 237 i putem e-maila i.safran @proenergy.hr.

Kako bi prešli na Proenergy opskrbu sve što trebate je vaš zadnji obračun električne energije ili prirodnog plina, trenutno očitovanje (stanje) brojila i osobna iskaznica.