Nastavlja se borba za bodove u HNL za mladež, a Pioniri i Kadeti imaju dvostruko jadransko gostovanje.

Prvenstveni ogledi mlađih kategorija u Nogometnom klubu Osijek započinju već u četvrtak, dvostrukim programom u Đakovu. Tamo će prvo igrati naši Pioniri II, a potom i Kadeti II. Istoga dana, u večernjim terminima, mladi će Osječani ugostiti vršnjake iz Čepina.

Prvo će od 19,30 sati igrati Početnici, dok će sat vremena kasnije započeti ogled Mlađih pionira. U subotu se nastavlja državno prvenstvo u HNL-u za mladež utakmicom između osječkih Juniora i Rudeša, koja na igralištu SC „Ante Gotovina“ na Bikari počinje u 12,30 sati.

Prvo Zadar, potom i Solin

Učenici Stjepana Vranješa i Tomislava Steinbrucknera putuju u Dalmaciju. U borbi za bodove Pioniri i Kadeti prvo će u nedjelju igrati protiv Zadra, a već idućega dana očekuju ih ogledi u gostima kod Solina. Bez nastupa neće ostati ni Mlađi pioniri koji će biti angažirani u eksperimentalnoj „Pilot ligi“, a novom je turniru ponovno domaćin grad Osijek, ovaj puta Akademija Krpan&Babić, u nedjelju već od prijepodnevnih sati. Zadnjega dana u tjednu igrat će i Predpočetnici II koji u 10,30 u Gradskom vrtu dočekuju mlade nogometašice Osijeka.