Tijekom ponedjeljka i utorka blagajne će biti otvorene u vremenu od 14 do 18, a u srijedu prodaja počinje već od 9 sati.

 

Ovoga je ponedjeljka započela pretprodaja ulaznica za četvrtfinalnu utakmicu Kupa Hrvatske u kojoj NK Osijek dočekuje splitski Hajduk. Igrat će se u srijedu, 29. studenoga, na stadionu u Gradskom vrtu s početkom u 18 sati. Tijekom ponedjeljka ulaznice za sve tribine možete kupiti u vremenu od 14 do 18 sati na blagajni Jug (službeni klupski parking), a dan kasnije (utorak) u istom vremenskom razdoblju ulaznice će se prodavati na blagajni Istok. Na sam dan utakmice blagajne ispod istočne tribine će raditi već od 9 sati ujutro, dok će blagajna za tribinu Sjever biti otvorena od 15 sati. Članovi Bijelo-plavog navijačkog kluba imaju i ovaj puta popust od 50 posto za sve pojedinačne ulaznice. Podsjećamo da je karte moguće kupiti i putem online sustava www.ulaznice.hr.

Wilsonova će biti zatvorena

Vrata Gradskog vrta otvaraju se, uobičajeno, dva sata prije početka susreta. I ovaj puta prodavat će se klupski artikli i rekviziti, ponovno na bijelo-plavim štandovima kod tribina Istok i Zapad. Ovom prigodom obavještavamo sve one koji će do stadiona krenuti osobnim automobilom da će Wilsonova ulica u srijedu biti zatvorena za sav promet u vremenu od 15 do 20,30 sati, kao i pristupna cesta koja vodi prema Gradskim bazenima i Muzeju okusa.