Osječani u svojoj uvodnoj pripremnoj bazi imaju sve što im treba za nesmetani rad.

Iako su Bijelo-plavi znali što ih čeka u Velikoj, gdje odrađuju uvodni dio priprema za drugi dio sezone, opet su se mnogi među njima ugodno iznenadili kada smo došli na odredište. To se prvenstveno odnosi na sportski kompleks koji je u vrlo dobrom stanju, a travnjak je odličan, što je stručnom stožeru bilo i najvažnije kada se razmišljalo o dolasku u Požeštinu.

Teren nas je podsjetio na ona vremena kada je Kamen Ingrad igrao u prvoligaškom društvu i vrijedi pohvaliti marljive ljude koji rade na njegovom održavanju. Oni su se pobrinuli da Osječane dočeka gotovo idealna zelena podloga za treniranje, a i sva druga infrastruktura u okviru stadiona je ne samo funkcionalna, nego i uređena. Počevši od prostranih svlačionica do fitness centra, bez obzira što je prošlo već više od deset godina kako u Velikoj ne igraju najbolji hrvatski klubovi…

Zadovoljni u svakom pogledu

Zadovoljstvo moramo iskazati i smještajem, budući da je i po tom pitanju sve u najboljem redu. Privremena baza osječke nogometne ekspedicije je HEP-ov Nastavno-obrazovni centar u Velikoj, udaljen od stadiona tek poneki kilometar. Sobe su i prostrane i uredne, dakako da je igračima i svima ostalima dostupan i WiFi, a hrana također svima odgovara.

Naši se domaćini ovdje već od prvog dana trude da nam baš u svemu ugode, stalno su nam na raspolaganju i već sada možemo zaključiti da je dolazak u Veliku u svakom smislu – pun pogodak. Nadamo se da će naše nogometaše u „Zlatnoj dolini“ pratiti i dobri vremenski uvjeti kako bi i po tom pitanju mogli odraditi sve ono što je stručni stožer isplanirao za razdoblje do 17. siječnja.