Po posebnom programu treniraju Tomislav Šorša koji je imao dugačku stanku i lakše ozlijeđeni Danijel Lončar.

Od srijede kada su došli u Veliku, pa do petka popodne Osječani su odradili četiri treninga, a u večernjim satima očekuje ih još jedan koji će biti i posljednji ovoga tjedna. Naime, u subotu je na rasporedu utakmica u kojoj će stručni stožer igrače podijeliti u dvije momčadi koje će međusobno odmjeriti snage, dok je u nedjelju slobodan dan.

Svi igrači rade pod punim opterećenjem, osim Tomislava Šorše koji je i dalje u posebnom programu i Danijela Lončara čiji problemi s koljenom nisu ozbiljniji, ali se ništa ne forsira kako se ozljeda eventualno ne bi pogoršala.

Podrška hrvatskim rukometašima

Između dva treninga igrači imaju ručak i nakon njega obavezan odmor, tako da je sve podređeno što kvalitetnijim pripremama. U večernjim satima, nakon povratka sa stadiona, slijedi večera, a potom relaksacija koju igrači koriste i za neke zabavne, društvene igre, a od petka im je taj dio dana obogaćen i utakmicama Europskog rukometnog prvenstva. I u Velikoj se jedva čeka prvi ogled hrvatske reprezentacije u splitskoj Spaladium Areni, pa će igrači i stručni stožer biti pred TV ekranima i navijati za Červarove izabranike.