Zekić je u rad uključio čak šestoricu igrača iz B momčadi, a tu je i kadet Kuprešak.

U Španjolskoj će idućih dana svakodnevno trenirati i šestorica igrača Osijeka koji su protekle polusezone nastupali za našu B momčad u trećeligaškom natjecanju. Riječ je o Luki Kukiću (21), Danijelu Lončaru (20), Luki Marinu (19), Mihaelu Žaperu 19), Filipu Lišniću (19) i Hrvoju Iliću (18).  Uz njih je i vrlo mladi Mihael Kuprešak (16) još uvijek kadet. Sve njih Zoran Zekić želi vidjeti u vrlo jakim pripremnim utakmicama i provjeriti njihove mogućnosti, kako bi eventualno nekoga od tih mladića ostavio u konkurenciji i za najbolji sastav u drugom dijelu državnog prvenstva.

Neki su već „uskakali“

Kukić se iskazao kao pouzdani čuvar mreže u Trećoj HNL Istok, a u Gradski vrt je stigao s prvoligaškom reputacijom, budući da je imao prigodu braniti u HNL-u, čuvajući vrata nekadašnjeg prvoligaša Splita. Lončar je već bio u Zekićevim kombinacijama, upotrebljiv je i na boku i na stoperskoj poziciji, može po potrebi uskočiti i u vezni red, dok je Marin klasični lijevi bočni. On je jesenas odigrao jednu prvenstvenu utakmicu i to protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, kada je stručni stožer većim dijelom susreta odmarao kapetana Barišića.

Žaper je kapetan u momčadi Dine Skendera koji ga je najčešće koristio kao defanzivca u veznom redu, a Lišnića se može koristiti na više pozicija i u obrambenoj formaciji i u igri prema naprijed. Ilić je klasičan razigravač, jedan od onih igrača koji imaju ideju i potez, dok je Kuprešak ofanzivac koji voli biti u poziciji za udarac. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovi mladići adaptirati na sve zahtjeve u radu i koliko se mogu nametnuti Zekiću i njegovim suradnicima.