Ozljeda tetiva ostavila je traga, pa bivši kapetan mora biti strpljiv oko povratka u momčad.

Tomislav Šorša postupno ulazi u normalan proces rada jer stručni stožer u njegovom slučaju nikako ne žuri. Svi su svjesni da bi forsiranje moglo imati neželjene posljedice, pa je jedan od najiskusnijih osječkih prvotimaca i dalje u poštednom režimu.

Nisam još spreman za prave utakmice, ali je trenutno najvažnije da su mi tetive u dobrom stanju. Više ne osjećam bolove, tako da mogu normalno trenirati. Međutim, kako nisam dugo bio u punom trenažnom procesu, javljaju se neke druge poteškoće što je i normalno nakon faze rehabilitacije. Mislim na određene upale, ali to je prolazno. Radim s kondicijskim trenerom Vučkom, po njegovom programu i postupno se vraćam, pojašnjava Šorša.

Nedostaju mu utakmice

Bivši kapetan Bijelo-plavih vjeruje da će do povratka u Osijek ipak dobiti priliku i u ponekoj prijateljskoj utakmici…

Vidjet ćemo koliko će me trener koristiti. Sigurno je da sam fizički u zaostatku za ostalim suigračima, no volio bih barem malo zaigrati. Vjerujem da će tako i biti u onih završnim provjerama koje ćemo imati u Marbelli. Za svakoga igrača je najgore kada je ozlijeđen i nije u mogućnosti biti u momčadi. Prošlo je četiri mjeseca, dosta je to dugačko razdoblje i želim se što prije vratiti u momčad. Zapravo ne mogu dočekati da zaigram.

Što se, pak, tiče uvjeta koje Osječani imaju u Andaluziji, Šorša kaže:

Stvarno je sve super, na vrlo visokoj razini. Sve je idealno i mogu reći da se nikada u karijeri nisam pripremao u ovakvim uvjetima! Odličan izbor u svakom slučaju, zaista sam ugodno iznenađen.