Nakon sunca i idealnih terena u Marbelli, Osječane je dočekao snijeg u Gradskom vrtu

Nakon lijepog, sunčanog vremena koje ih je pratilo u Marbelli, uz temperaturu i do 20 Celzijevih stupnjeva, Osječani su povratkom u svoj grad osjetili onaj pravi zimski ugođaj. Na prvom treningu u Gradskom vrtu dočekao ih je snježni pokrivač, pa se momčad mora odmah priviknuti na posve drugačije uvjete rada u odnosu na ono što su imali u Andaluziji. 

Nema nam druge nego se pripremati u okolnostima koje su nas snašle. Vidjet ćemo kakvo će vrijeme biti idućih dana, hoće li pasti novi snijeg ili će biti sunca uz koje bi onda i tereni postali mekši, vjerojatno i blatnjavi. Najvažnije nam je da se nitko ne ozlijedi jer smo dosta problema s kontuzijama i nekakvim upalama imali u Marbelli, poručio je trener Zoran Zekić. 

Barišić se vraća treninzima

S prvom momčadi više nisu Luka Marin, Mihael Žaper i Hrvoje Ilić koji su otputovali s Osijekom II na pripreme u Umag, a Filip Lišnić je izvan trenažnog procesa. Kapetan Borna Barišić trebao bi normalno nastaviti s radom nakon što je propustio posljednja dva kontrolna ogleda sa Steauom i Lokomotivom. Ostaje još upitno u kakvom će stanju biti Andrej Šimunec, a nije isključeno da se Bijelo-plavima ovih dana priključi i poneki novi igrač, ovisno o tomu s kim će se eventualno postići dogovor o dolasku u Gradski vrt na čemu rade sportski direktor Alen Petrović i njegov pomoćnik Marin Skender, ujedno i glavni skaut našeg prvoligaša