U četvrtak i petak radit će blagajna Jug, a na dan utakmice već od jutarnjih sati otvaraju se blagajne na Istoku.

Redovita pretprodaja ulaznica za predstojeću prvenstvenu utakmicu Osijek – Dinamo kreće u četvrtak, 8. veljače i to na blagajni Jug (parkiralište ispred klupskih prostorija u Gradskom vrtu) od 16 do 18 sati. U istom će vremenskom razdoblju ta blagajna biti otvorena i u petak. Na dan utakmice, u subotu, blagajne Istok bit će otvorene od 10 do 17 sati, blagajne Zapad će raditi u vremenu od 15 do 17, kao i blagajne Sjever za gostujuće navijače. Polugodišnje ulaznice moguće je i ovih dana kupiti na blagajni Jug – odnosno našoj portirnici – od 16 do 18 sati, a u subotu će to biti moguće od 10 do 14. Ulaznice se mogu kupiti i putem online sustava www.ulaznice.hr , uz napomenu da takva kupovina ne omogućava korištenje popusta.

Najpovoljnija je kupnja  polugodišnjih ulaznica

I dalje je najpovoljniija kupnja polugodišnjih ulaznica za preostalih osam utakmica u HNL-u. Članovi Bijelo-plavog kluba koji se odluče za tu opciju izdvojit će za tribinu Istok 100 kuna, Zapad će ih stajati 150, Loža će se plaćati po cijeni od 250, ulazak u VIP će zainteresirane koštati 1.875, dok će djeca i mladi do 15 godina plaćati svoju pologodišnju ulaznicu po zaista simboličnih 50 kuna. Oni koji nisu članovi BP kluba za Istok trebaju izdvojiti 200, za Zapad 300, za Ložu 500, za VIP 3.750, a djeca i mladi 100 kuna. Što se tiče pojedinačnih ulaznica, Istok stoji 60 kuna, Zapad 80, Loža 100, a VIP 500 kuna. Vrlo je povoljan Obiteljski paket (1 + 1 član obitelji) jer polugodišnja ulaznica vrijedi samo 150 kuna. 

Ulazi se otvaraju 120 minuta prije početka

Ulazi u Gradski vrt bit će u subotu, 10. veljače, otvoreni 120 minuta prije početka susreta, što znači od 15 sati. Kako je već uobičajeno u takvim prigodama, Wilsonova ulica će biti zatvorena od 15 sati, od ulaza kod restorana „Bijelo-plavi“ do ulaska na klupski parking, kao i spojna cesta od prostorija AK Slavonija Žito do „Muzeja okusa“, odnosno Gradskih bazena.