Pioniri su svladali vršnjake iz Mađarske s 3:1, dok je vrlo zanimljivi ogled Pionira II završio neriješenim rezultatom 3:3

I protekli tjedan protekao je u znaku odigravanja kontrolnih, prijateljskih utakmica mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek. Kadeti su ugostili momčad Zvijezde ’09 iz Bijeljine koju su pobijedili s uvjerljivih 6:1 (Vinogradac 2, Balunović, Bognar, Jošćak i Vuksan). S vršnjacima iz Zvijezde ’09 igrali su i Juniori, a rezultat je bio 3:1 (Sušić 2 i Vojnović). Isti je ishod bio i u ogledu pionirskih sastava Osijeka i Ferencvarosa, također odigranom u Gradskom vrtu (Conjar, Leonardelli i Novak). Protiv gostiju iz Mađarske igrali su i Pioniri II, a susret je završio neriješenim ishodom 3:3 (Jurkić, Mikolčić i Tretinjak). Mlađi pioniri su bili domaćini Marsoniji koju su svladali sa 8:0 (Ivančan 3, Antoljak, Barišić, Mažar, Pavličić i Trbojević).

Limačima turnir u „SportHouseu“

Juniori su odmjerili snage i sa seniorima Borca iz Kneževih Vinograda, a rezultat je bio 6:1 (Vojnović 2, Benić, Bliznac, Ciprić i Grgić). Pioniri su za protivnika imali i žensku ekipu Osijeka koju su pobijedili s 3:0 (Conjar, Morić i Novak). U dvorani „SportHouse“ dvoranski su turnir odigrali Limači našeg prvoligaša i osvojili prvo mjesto uz pobjede nad Višnjevcem 7:0, Olimpijom 6:0 i Grafičar Vodovodom (3:0). Strijelci su u tim ogledima bili: Sabo (10), N. Kurtović i Ljubojević po 2, Janjić i Marković.